Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17/01/12)

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε στο NEWS 247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Δημοκρατία

"Εφιάλτης για τις συντάξεις του ΙΚΑ" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα, που κάνει λόγο για 750.000.000 ευρώ "τρύπα" στα έσοδα του κράτους με το "καλημέρα του νέου χρόνου".

Τα Νέα

"Βαριές ποινές για επίορκους" ο τίτλος του κεντρικού θέματος,  που αναφέρεται στις νέες ποινές για τους υπαλλήλους που τελούν σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.

Έθνος

"Άνοιγμα εξπρές για 136 επαγγέλματα" αναφέρει στο κεντρικό θέμα η εφημερίδα, κάνοντας λόγο για τροπολογία "σκούπα" που κατατέθηκε χθες Δευτέρα στη Βουλή.

Ελεύθερος Τύπος

"Προσλήψεις για 57.400 εποχικούς σε ΜΚΟ" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα.

Αδέσμευτος Τύπος

"Τσουνάμι διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος για τους πρώτους 20.000" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, με θέμα την έκδοση εντολών διακοπής ρεύματος σε χιλιάδες νοικοκυριά από τη ΔΕΗ.

Η Αυριανή

"Η Ελλάδα χρεοκοπεί και σε 70 ημέρες επιστρέφει στην δραχμή", αναφέρει η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα, για τα νέα σενάρια εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη.

Η βραδυνή

"Αναλγησία κόβουν το ρεύμα" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που συμπληρώνει "Μέσα στο χειμώνα, αφήνουν νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό".

Espresso

"Έκκληση για αίμα από γνωστό τραγουδιστή", το κεντρικό θέμα της εφημερίδας. "Βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και έναν μήνα", σημειώνει.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

"Πιέσεις και εκβιασμοί για το κούρεμα" ο τίτλος του κεντρικού θέματος, που κάνει λόγο για σκληρή γραμμή από την τρόικα και τους ιδιώτες ομολογιούχους.

Αυγή

"Πραξικόπημα για τους μισθούς",  το κεντρικό θέμα σήμερα, που αναφέρει πως σχεδιάζει η κυβέρνηση ανεξάρτητα από το τι θα συμφωνήσουν οι κοινωνικοί φορείς.

Ριζοσπάστης

"Σήμερα παναττική απεργία. Όλοι με το ΠΑΜΕ την Ομόνοια στις 11 πμ", ο τίτλος του σημερινού πρώτου θέματος.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Media and Internet
SHARE:

24Media Network