Αλεξία Έβερτ: Το ιατρικό λάθος που καθήλωσε τον σύζυγό της στο κρεβάτι

Αλεξία Έβερτ: Το ιατρικό λάθος που καθήλωσε τον σύζυγό της στο κρεβάτι

Για την ιατρική αμέλεια που κατέστησε τον σύζυγό της άνθρωπο με ειδικές ανάγκες, αλλά και για τον πολιτικό πατέρα της, μίλησε η Αλεξία Έβερτ στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Αλεξία Έβερτ, κόρη του πολιτικού Μιλτιάδη Έβερτ, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη ζωή της, για τη σχέση της με τον πατέρα της, αλλά και για το ιατρικό λάθος που καθήλωσε τον σύζυγό της, Γιώργο Αλμπέρτη, στο κρεβάτι, εδώ και 14 χρόνια.

Για την ιατρική αμέλεια που κατέστησε τον σύζυγό της άνθρωπο με ειδικές ανάγκες, είπε:

"Ο σύζυγός μου είχε μια κύστη τρίτης κοιλίας στον εγκέφαλο, έπρεπε να χειρουργηθεί, χειρουργήθηκε και αμέσως μετά το χειρουργείο πήγαν όλα στραβά από εγκληματική αμέλεια γιατρών. Κατέστη άνθρωπος με ειδικές ανάγκες. Όταν υπέβαλα τη μήνυση, τέσσερα χρόνια μετά, ένας από τους θεράποντες γιατρούς πήγε για απολογία και μετά από δύο μέρες έβαλε τέλος στη ζωή του.

Προσπαθούσα να μαζέψω τα κομμάτια μου. Ξέρεις τι είναι να έχεις έναν άντρα σαν τα κρύα τα νερά, όμορφο, πετυχημένο και την άλλη μέρα να στον παραδίδουν έτσι; Ζητούσα δικαίωση. Κατάλαβα ότι δεν θα καλυτερεύσει όταν πήγαμε στη Γερμανία, σε μια κλινική που ειδικεύεται σε χειρουργεία εγκεφάλου και μου είπαν «Λυπάμαι κ. Έβερτ, μην περιμένετε πολλά». Εδώ μας γέμισαν εμπιστοσύνη. Μας είπαν ότι μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο θα γυρίσει πίσω στη δουλειά του".

Επίσης, η Αλεξία Έβερτ μίλησε εκτενώς για τον πατέρα της και την πολιτική του σταδιοδριομία, αλλά και για τον χιμπατζή που τους είχαν κάνει δώρο και αποτελούσε μέλος της οικογένειας. Αναφέρθηκε, επίσης, στη δική της πορεία όλα αυτά τα χρόνια και στην ενασχόλησή της με τα κοινά.

SHARE:

24Media Network