Αλεξία Τράικο: Η νίκη στο GNTM, οι σχέσεις με τους γονείς της και ο σύντροφός της

Αλεξία Τράικο: Η νίκη στο GNTM, οι σχέσεις με τους γονείς της και ο σύντροφός της
Αλεξία Τράικο Glomex

Η φετινή νικήτρια του GNTM παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μοντέλων, για την οικογένειά της και τους φίλους της. Ποιος είναι ο στόχος της για το μέλλον.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Breakfast@Star” βρέθηκε την Τετάρτη (28/12) η φετινή νικήτρια του GNTM Αλεξία Τράικο, η οποία παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από την ολοκλήρωση του ριάλιτι μοντέλων και μίλησε τόσο για την εμπειρία της στο παιχνίδι, όσο και για την οικογένειά της και τους φίλους της, ενώ αναφέρθηκε στα όνειρά της για το μέλλον.

Αλεξία Τράικο: Όσα δήλωσε για την οικογένειά της

Μλώντας για την οικογένειά της, η Αλεξία Τράικο δήλωσε: “Γενικά, με την οικογένειά μου είμαστε λίγο διαχωρισμένοι μεταξύ μας. Ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική, έχει ξαναπαντρευτεί. Είχα τους φίλους μου δίπλα μου και μου κάλυπταν όλο το κενό. Ο πατέρας μου έβλεπε τον τελικό live, παρόλο που είναι σε άλλη ήπειρο. Αμέσως μετά την ανακοίνωση στον τελικό, με πήρε τηλέφωνο”.

“Ήταν πολύ κομβικό για μένα όλο το GNTM, ειδικά η νίκη, για μένα είναι συμβολική. Παλιότερα μου είχε λείψει ότι δεν είχα ακούσει πολύ το “μπράβο”, το “είμαι περήφανος”, από όλη την οικογένεια. Ήθελα να μπορώ να γυρίσω και να μην χρειαστεί να μιλήσω, αλλά να μιλήσουν οι πράξεις μου για εμένα, εξήγησε η νικήτρια του GNTM.

Με τη μαμά μου δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις. Γνωρίζω το ότι μπορεί να είναι περήφανη για μένα, παρόλο που δεν έχουμε κοντινές σχέσεις”, εξομολογήθηκε.

Η Αλεξία Τράικο μίλησε για τους φίλους της, δηλώνοντας πως πάντα την στηρίζουν και είναι δίπλα της, ενώ ήρθε σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για το αγόρι της και επέλεξε να μην απαντήσει.

Αλεξία Τράικο: Η σχέση με τις συμπαίκτριες στο GNTM

Αναφερόμενη στις συμπαίκτριές της και με ποιες ήρθε κοντά, η Αλεξία Τράικο είπε: “Παρόλο που μέσα στο παιχνίδι είχα κάποιες κόντρρς, δημιουρήθηκαν και κάποιες φιλίες αβίαστα. Το αγαπημένο πλάσμα είναι η Κότυ, η Γεωργιάννα, την Κάτια την νιώθω οικογένειά μου, είναι η Γιέβα και η Αλεξία”.

“Τα κορίτσια με έβλεπαν ανταγωνιστικά, γιατί διαχειριζόμουν σωστά τη δουλειά και όλο το GNTM. Ίσως να με θεωρούσαν δυνατή στον ανταγωνισμό. Δεν μου άρεσαν ποτέ οι κλίκες”, πρόσθεσε.

Αλεξία Τράικο: “Σκοπός μου είναι να ζήσω στην Αμερική”

Μιλώντας για τα όνειρά της για το μέλλον, η νικήτρια του GNTM δήλωσε: “Θέλω να φτιάξω τη ζωή μου πολύ πιο σοβαρά από εδώ και πέρα, επαγγελματικά και προσωπικά. Θέλω να βρω ένα καλό πρακτορείο. Απώτερος σκοπός μου είναι να φύγω και να ζήσω στην Αμερική. Θέλω να φτάσω εκεί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα