Άστραψε και βρόντηξε ο Κοντιζάς στο Master Chef: Αν ήταν στο χέρι μου θα φεύγατε και οι τρεις

Άστραψε και βρόντηξε ο Κοντιζάς στο Master Chef: Αν ήταν στο χέρι μου θα φεύγατε και οι τρεις
Η ποδιά του maste chef Star

Απογοητευμένος από την επίδοση των παικτών, υποψηφίων προς αποχώρηση, ο Σεφ δήλωσε πως θα ήθελε να τους αποβάλλει όλους από την επόμενη φάση του παιχνιδιού

Πρώτη αποχώρηση το βράδυ της Πέμπτης από το Master Chef και η επίδοση των πρώτων υποψηφίων προκάλεσε “πονοκέφαλο” στους τρεις κριτές. Ένα από τα πιάτα ήταν εντελώς άψητο, με την Χριστίνα να μην αναγνωρίζει καν πως ο κιμάς που χρησιμοποίησε ήταν χοιρινός και όχι μοσχαρίσιος, ενώ και τα πιάτα των άλλων δύο παικτών προκάλεσαν αντιδράσεις από τους κριτές.

Ο μορφασμός του Λεωνίδα Κουτσόπουλο που δοκίμασε το πιάτο ενός εκ των τριών πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία ήταν ενδεικτικός της συνέχειας. Ο κριτής δοκίμασε από τον πάγκο του Κώστα και ο τρόπος που αντέδρασε στη δοκιμή κάποιας από τις παρασκευές του αξίζει όσο

Όταν τα τρία πιάτα βρέθηκαν μπροστά στους κριτές, τότε το αποτέλεσμα προκάλεσε προβληματισμό. “Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός καλού μάγειρα ξέρεις ποιο είναι; Το να γνωρίζει τις πρώτες ύλες” σχολίασε επικριτικά ο Πάνος Ιωαννίδης. Το πιάτο της παίκτριας ήταν εκείνο που δημιούργησε το μεγαλύτερο πρόβλημα στους κριτές, καθώς αφενός μεν τους δήλωσε πως ο κιμάς που χρησιμοποίησε ήταν μοσχαρίσιος, ενώ στην πραγματικότητα ήταν χοιρινός και αφετέρου τα κεφτεδάκια ήταν εντελώς άψητα στο εσωτερικό τους.

Πριν ανακοινώσει εκείνον που αποχώρησε, ο Σωτήρης Κοντιζάς αναρρωτήθηκε πως μπόρεσαν να πέσουν σαν κριτές τόσο έξω, κατά την πρώτη διαδικασία επιλογής τους.  “Αν ήταν στο χέρι μου θα φεύγατε και οι τρεις σήμερα από τον διαγωνισμό. Όμως οι κανόνες είναι κανόνες” πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

Τελικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο Κώστας ανέφερε στους κριτές πως κατά την άποψή του έχει κάνει τα λιγότερα λάθη στην κουζίνα, κάτι που επιβεβαίωσε ο κριτής και του ανακοίνωσε πως παραμένει στο διαγωνισμό. “Ακόμα και ο τρόπος που άφησε την ποδιά, νομίζω ότι δείχνει πως δεν το είχε συνειδητοποιήσει” πως βρισκόταν στο master chef σχολίασε ο Κοντζιάς και πρόσθεσε: “Νομίζω πως είχαμε κάνει ένα λάθος το οποίο και διορθώσαμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα