Αθηναΐς Νέγκα: Ο πνιγμός του ζεν-πρεμιέ πατέρα της και η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

Αθηναΐς Νέγκα: Ο πνιγμός του ζεν-πρεμιέ πατέρα της και η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

Η Αθηναΐς Νέγκα σε μια άκρως εξομολογητική και συγκινητική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πνιγμό του πατέρα της και γόη του ελληνικού κινηματογράφου, Χρήστου Νέγκα.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα” και μίλησε για τον 14 χρόνια νεότερο σύντροφό της, για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της σε ηλικία 43 ετών και για τον χαμό του πατέρα της, του ζεν-πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, Χρήστου Νέγκα, όταν εκείνη ήταν 7 χρονών.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη

Η μεγάλη της κόρη είναι σχεδόν 9 χρονών, ενώ η μικρή είναι 14 μηνών. Όπως είπε η ίδια, δεν πίστευε ότι υπήρχε περίπτωση να μείνει έγκυος στα 43 της τυχαία, ενώ πρόσθεσε πως το είχε πει και στον σύντροφό της, που είναι κατά 14 χρόνια μικρότερός της. Όπως δήλωσε: “Στη δική μου περίπτωση έμεινα πολύ εύκολα και πολύ τυχαία έγκυος. Όταν είδα ότι είμαι έγκυος δεύτερη φορά νόμιζα ότι ήταν λάθος το τεστ εγκυμοσύνης και το πέταξα.”

Ο λόγος που παντρεύτηκε

Η ίδια δήλωσε την Ελεονώρα Μελέτη για τον γάμο με τον 14 χρόνια μικρότερο σύντροφό της:

“Δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου με νυφικό, είχα φανταστεί ότι θα κάνω παιδιά. Τον Γιάννη τον παντρεύτηκα γιατί έπρεπε να πούμε μια απλή ιστορία στο πρώτο μου παιδί, για το ότι θα έρθει να μείνει κάποιος στο σπίτι, που θα είναι ο σύζυγος της μαμάς. Αυτό κοινωνικά σε βοηθάει. Δεν με ενδιαφέρει το κοινωνικά αποδεκτό, με νοιάζει κοινωνικά εύκολο για το παιδί μου. Με νοιάζει το ότι θα πάει, για παράδειγμα, ο πατριός του παιδιού μου να πάρει τον έλεγχο από το σχολείο γιατί εγώ δεν μπορώ.”

Ο τραυματικός θάνατος του πατέρα της

Ο πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Χρήστος Νέγκας, γόης του ελληνικού κινηματογράφου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών, ενώ κολυμπούσε στην Ανάβυσσο.

“Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου ήμουν 7 χρονών. Είναι ένα πολύ βαρύ πένθος που έκανε πολύ δυσάρεστη την παιδική μου ηλικία. Εγώ έμαθα για τον πνιγμό του πατέρα μου από την τηλεόραση, αυτό είναι πολύ τραυματικό. Δεν υπήρχαν τότε μεσημεριανάδικα, αλλά υπήρχαν δελτία ειδήσεων. Δηλαδή, εγώ είδα τον θάνατο του πατέρα μου στο δελτίο ειδήσεων. Από τη μία είναι μια απώλεια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ, όμως, ό,τι είμαι στη ζωή μου το οφείλω στην απώλεια του πατέρα μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα