Big Brother 2: Η απόλυτη ανατροπή – Επτά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother 2: Η απόλυτη ανατροπή – Επτά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Οι παίκτες του Big Brother glomex

Το αγώνισμα του βέτο ανέτρεψε τα δεδομένα και οι παίκτες που θα "μονομαχήσουν" για την παραμονή τους στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού" θα είναι επτά. Ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι.

Μπορεί από την ψηφοφορία των παικτών του Big Brother το βράδυ της Τετάρτης (29/9) να αναδείχθηκαν οι πέντε υποψήφιοι που τίθενται στη διάθεση του κοινού για το αν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο reality, ωστόσο το αγώνισμα του βέτο το βράδυ της Πέμπτης, ανέτρεψε τα πάντα.

Η Ευδοκία Τσαγκλή κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά το βέτο και ως εκ τούτου την ασυλία και έτσι σώθηκε από τη δοκιμασία της αποχώρησης. Αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή, ο Big Brother ανακοίνωσε τους νέους υποψήφιους που θα βρεθούν στη θέση της Ευδοκίας, οι οποίοι είναι ο Στηβ Μιλάτος, η Σύλια Καραμολέγκου κι ο Ισίδωρος Δούνης, καθώς είναι και εκείνοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και ισοβάθμισαν.

Έτσι, οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι πλέον οι εξής: Σαμάνθα Μίσοβιτς, Παναγιώτης Πέτσας, Ανχελίτα (για πρώτη φορά), Μαίρη Βαρσάμη, Στηβ Μιλάτος, Σύλια Καραμολέγκου και Ισίδωρος Δούνης.

Οι υποψήφιοι τίθενται στη διάθεση του κοινού και στο Live της Παρασκευής (01/10) θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα