Έλενα Χριστοπούλου: Το GNTM, οι φόβοι της και η αποκάλυψη για Μπόσνιακ-Ρέμο

Έλενα Χριστοπούλου: Το GNTM, οι φόβοι της και η αποκάλυψη για Μπόσνιακ-Ρέμο

Η Έλενα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show και μίλησε για όλα: για το παιχνίδι, για την ίδια, για το δύσκολο περιστατικό που πέρασε στο παρελθόν, για τα μοντέλα.

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι εδώ και χρόνια στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ, ωστόσο, το ευρύ κοινό τη γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο ριάλιτι Greece’s Next Top Model, ως coach των κοριτσιών, ενώ κέρδισε με τη συμπαθητική της φιγούρα και την ευγενή της προσωπικότητα τόσο τα μοντέλα του παιχνιδιού όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Η Έλενα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show και μίλησε για όλα: για το παιχνίδι, για την ίδια, για το δύσκολο περιστατικό που πέρασε στο παρελθόν, για τα μοντέλα. Μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον εαυτό της, λέγοντας πως όσο μεγαλώνει έχει μικρότερο άγχος για την εμφάνισή της, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της ως coach στο Greece’s Next Top Model.

Όσο για την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία απασχόλησε πάρα πολύ από την αρχή του GNTM, αφού ήταν η πρώτη που πέρασε από την οντισιόν και δέχτηκε αρνητικά σχόλια, είπε πως είναι γυναικάρα, αλλά είναι “περσόνα” και όχι μοντέλο.

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε, επίσης, για τις φοβίες που προκλήθηκαν ύστερα από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και αποκάλυψε ότι θα της άρεσε να κάνει το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος».

Τέλος, η Έλενα έκανε και μια αποκάλυψη. Μίλησε στο The 2Night Show για τις αμφιβολίες που είχε για τη σχέση της Υβόννης Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο, λόγω της δημοφιλίας του τραγουδιστή, όταν γνωρίστηκαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα