Ελομίδα Βισβίκη: Η νέα παίκτρια του “Cash or Trash” είναι σύζυγος του συνιδρυτή του Google Maps

Ελομίδα Βισβίκη: Η νέα παίκτρια του “Cash or Trash” είναι σύζυγος του συνιδρυτή του Google Maps
Η Ελομίδα Βισβίκη glomex

Η σύζυγος του συνιδρυτή του Google Maps είναι η νέα παίκτρια και αγοράστρια που συμμετέχει στο παιχνίδι του STAR, "Cash or Trash". Όσα γνωρίζουμε για την Ελομίδα Βισβίκη.

Η Ελομίδα Βισβίκη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του STAR, “Cash or Trash” με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Μοιραράκη, ωστόσο πέρα από την αγάπη της για τα αντικείμενα αξίας και τα επιτυχημένα “χτυπήματα” που έχει κάνει κατά τη σύντομη τηλεοπτική της παρουσία, η ζωή της φαίνεται πιο συναρπαστική από ότι νομίζει κανείς.

Η νέα αγοράστρια του “Cash or Trash” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (25/11) στην παρέα του “Breakfast@Star” και μίλησε τόσο για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι όσο και για τον σύζυγό της, ο οποίος όπως αποκάλυψε είναι συνιδρυτής του Google Maps.

Η ίδια τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει για καμία αγορά από όσες έχει κάνει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο παιχνίδι, ενώ δεν έκρυψε πως όταν ξεκίνησε είχε αγωνία, καθώς όλοι οι συμπαίκτες της είναι συλλέκτες.

“Πέρα από όλα τα άλλα, το σημαντικό είναι γιατί πήγα στο ‘Cash or Trash'”, ανέφερε αρχικά η Ελομίδα Βισβίκη και πρόσθεσε: “Η ιδέα ήταν η εξής: ό,τι αγοράσω θα ξαναβγεί στο τέλος της σεζόν σε μία μεγάλη δημοπρασία. Θα ξαναδοθεί πίσω, θα αγοραστεί από όποιον το επιθυμεί γιατί ό,τι χρήματα συγκεντρωθούν θα τα διπλασσιάσω και θα τα δώσω για φιλανθρωπικό σκοπό”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η Ελομίδα Βισβίκη εξήγησε γιατί θεωρεί τα αντικείμενα “φίλους” της και γιατί είναι σημαντικό να τους δίνουμε ξανά ζωή, ενώ μίλησε και για τα αγαπημένα της πράγματα που θεωρεί γούρι και δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο έχει και η προσωπική της ζωή καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, ο σύζυγός της είναι συνιδρυτής του Google Maps.

“Ο σύζυγός μου, μαζί με τον αδελφό του, έφτιαξε την τεχνολογία που μετά πούλησαν στη Google και έγινε το Google maps. Είναι ο πιο ταπεινός και σεμνός άνθρωπος που υπάρχει και όταν έφτιαξε την τεχνολογία αυτή, την πήγε στη Google και το ανέπτυξε για επτά χρόνια. Έχει πάρα πολλές εφαρμογές, όπως γνωρίζουν όλοι με πάνω από 2 δισεκ. χρήστες”, ανέφερε η ίδια και μοιράστηκε το νέο της επαγγελματικό τεχνολογικό εγχείρημα.

Δείτε τη συνέντευξη της Ελομίδας Βισβίκη:

Ποια είναι η Ελομίδα Βισβίκη

Με ρίζες από τη Μικρά Ασία και την Ιταλία, η Ελομίδα Βισβίκη έχει διαπρέψει διεθνώς στο τομέα της τεχνολογίας. Αποφασιστική και δυναμική, είναι μια σύγχρονη γυναίκα, που αγαπά τη συνύπαρξη της εξέλιξης με την παράδοση.

Με συνοδοιπόρο τον σύντροφο της ζωής της, Λαρς Ράσμουσεν, ιδρυτή των Google maps, δημιουργεί τους δικούς της εμπειρικούς χάρτες μέσα από το Λονδίνο, την Ελβετία, τη Νέα Υόρκη, την Ιταλία αλλά και τις υπόλοιπες χώρες, που έχει ζήσει. Πολίτης του κόσμου, αρνείται τον κομφορμισμό και το καλούπι της συμβατικής συλλέκτριας που απλά «μαζεύει».

Την προσοχή της τραβούν αντικείμενα που φέρουν απτά την προσπάθεια του δημιουργού ή του οραματιστή τους, ακόμη και αν είναι φτιαγμένα από τα πιο απλά υλικά. Για τη δημιουργό της Weav Music τα ωραία αντικείμενα είναι φίλοι, τα οποία χρειάζεται να έχει στη συντροφιά με τους αγαπημένους της, παρέα με τις μηχανές και τους αχινούς, που λατρεύει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα