Έξαλλος ο Γιώργος Μαυρίδης: Το BeatBuzzer δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε ποτέ

Γιώργος Μαυρίδης

Φανερά ενοχλημένος ο παρουσιαστής με τις φήμες για το κόψιμο της εκπομπής του στον ΑΝΤ1, καταγγέλλει με ανάρτηση στο Instagram "πληρωμένους δημοσιογράφους" και πάνελ για όσα διαδίδουν.

Με μία φορτισμένη ανάρτηση, ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκαθαρίζει οριστικά τις φήμες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον της νέας του εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Το "BeatBuzzer" άλλαξε πρόσφατα ώρα και μέρα προβολής, πυροδοτώντας μια φημολογία για πρόωρο κόψιμο από τον αέρα, δεδομένου και της "χλιαρής" υποδοχής του κοινού στα τρία πρώτα επεισόδια που προβλήθηκαν.

Με μία φορτισμένη ανάρτηση στο Instagram, ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκαθαρίζει ότι η εκπομπή δεν πρόκειται να κατηγορεί "πληρωμένους δημοσιογράφους και πάνελ" για συνεχείς επιθέσεις στο πρόσωπό του.

"Η εκπομπή δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε ποτέ, θα τελειώσει κανονικά τον Δεκέμβριο όπως έχει προγραμματιστεί, Απλά όπως κάθε φορά που κάνω μια προσπάθεια με μια εκπομπή βγαίνουν όλοι μαζί ενωμένοι, από πανελίστες μέχρι πληρωμένους δημοσιογράφους και με κράζουν, μιλάνε άσχημα και στο τέλος βγάζουν και μια ιστορία ότι κόβομαι ή πάω πάτο κλπ. Έχω πολλά παραδείγματα να σου δώσω, όπως π.χ. ότι ο «δρόμος» τελείωσε με 20% μέσο όρο τηλεθέαση τις Κυριακές το απόγευμα, αλλά ο κόσμος την θυμάται ως αποτυχημένη. Τώρα πάλι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το beat buzzer. ΟΠΟΊΟ ΈΧΕΙ ΜΥΑΛΌ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ!" έγραψε στην ανάρτησή του ο παρουσιαστής.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Beat Buzzer: Όταν δεν πάει ο Μαυρίδης στο Nomads, πάει το Nomads στο Μαυρίδη

Η απάντηση Μαυρίδη για το καυτό φιλί στη Νικολέτα Ράλλη πάνω στο βράχο

Γιώργος Μαυρίδης - Νικολέττα Ράλλη: Πανικός στο instagram με το καυτό φιλί τους πλάι στο κύμα

SHARE:

24Media Network