Φωτιά στην Prime Time: “Τατουάζ” και “Next Top Model” αναμετρώνται με τη νέα σειρά “Επιστροφή”

Φωτιά στην Prime Time: “Τατουάζ” και “Next Top Model” αναμετρώνται με τη νέα σειρά “Επιστροφή”
Τρία νέα προγράμματα κονταροχτυπιούνται στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης της Δευτέρας ANT1/Alpha/Star

Η πρώτη μεγάλη μάχη της νέας τηλεοπτικής σεζόν έρχεται απόψε και αναμένεται να είναι εκρηκτική.

Είναι η πρώτη σεζόν μετά από καιρό που το τηλεοπτικό τοπίο μοιάζει πλούσιο και άκρως ανταγωνιστικό. Ενώ τα τελευταία χρόνια συνηθίζαμε στην «επανάληψη» και τα ελάχιστα ψήγματα νέων προγραμμάτων, φέτος οι τηλεοπτικοί σταθμοί μπαίνουν στην αρένα με πλούσιο πρόγραμμα. Πάρτε για παράδειγμα το βράδυ της Δευτέρας… απέναντι στο GNTM Greece (Next Top Model) που το Star φρόντισε να ρίξει στον αέρα μια εβδομάδα νωρίτερα, οι τηλεθεατές θα έχουν να επιλέξουν τα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του «Τατουάζ» στον Alpha, αλλά και μια πολλά υποσχόμενη νέα καθημερινή σειρά από τον ΑΝΤ1, την «Επιστροφή».

Σκληρό (ή κοινότοπο) reality

Η κριτική επιτροπή του Greece's Next Top Model που επέστρεψε στην Ελλάδα από τη συχνότητα του Star Star

Η πρεμιέρα του Next Top Model άφησε το αποτύπωμά της στον τηλεθεατή, στο πιο ελκυστικό κομμάτι τέτοιων προγραμμάτων, την διαδικασία της επιλογής των υποψηφίων. Με cast ιδανικά επιλεγμένο ώστε να προκαλέσει σούσουρο, οι κριτές ξεσπάθωσαν απέναντι σε όποιο κορίτσι είδαν να έχει περάσει από το κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού.

Να θυμίσουμε πως στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο Βίκυ Καγιά, ο φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης και το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η νικήτρια του τίτλου του Greece’s Next Top Model, κερδίζει ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι οντισιόν συνεχίζονται την Δευτέρα στις 21:00 στην Αθήνα.

Η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια

Το «Τατουάζ» είναι το σίριαλ που άνοιξε το δρόμο για όλα τα κανάλια να επιστρέψουν στην μυθοπλασία. Είναι επίσης ο… παλιός, που έχει δημιουργήσει ένα fan base και βασίζεται σε αυτό για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό. Η πρεμιέρα έφερε κόσμο πίσω στον Alpha, ίσως όμως όχι με τόσο σαρωτικό τρόπο που να αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

Απόστολος Γκλέτσος και Εβελίνα Παπούλια φωτογραφίζονται για τις ανάγκες της σειράς «Τατουάζ» Alpha

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε περισσότερα για την υπόθεση της παιδικής πορνογραφίας, ενώ και η Ελένη φαίνεται να συνεχίζει τη ζωή της χωρίς τον Ορφέα, παρότι εκείνος την θέλει πίσω και παρακαλά τη Μάρθα να μεσολαβήσει. Το συγκλονιστικό του νέου επεισοδίου, που μας έχει προανγγελθεί από τα spot των πρωταγωνιστών είναι πως η Όλγα θα διαπράξει φόνο. Το θύμα όπως όλα δείχνουν είναι ο μυστηριώδης Παντελής που βρέθηκε στο διάβα της, ανήμερα του γάμου της Άννας και του Άλεξ.

Η «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 στις καθημερινές σειρές

Κι όλα αυτά, τα λίγο πολύ γνώριμα έρχονται αντιμέτωπα με τη νέα πρόταση του ΑΝΤ1 (στον οποίο σήμερα βρέχει από το πρωί πρεμιέρες) την καθημερινή σειρά «Επιστροφή» με την Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Αντώνη Καρυστινό στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το βασικό καστ της νέας σειράς του ΑΝΤ1, «Επιστροφή» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ΑΝΤ1

Πριν από 20 χρόνια μια οικογένεια έζησε το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη (Αντώνης Καρυστινός) και της Έλενας (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται. Στα βασανιστικά χρόνια που ακολουθούν η Έλενα είναι η μόνη η οποία ελπίζει ότι ο γιος της θα βρεθεί και είναι ζωντανός. Κανείς άλλος στην οικογένεια δεν ελπίζει μαζί της.

Η ίδια κλείνεται στον εαυτό της και παραμελεί τον άνδρα και τα παιδιά της που μεγαλώνουν με μοναδικό στήριγμα τον πατέρα τους, Ορέστη, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη. Ξαφνικά, είκοσι χρόνια μετά, ένας νεαρός άντρας εμφανίζεται και ισχυρίζεται ότι είναι ο Μάνος, το παιδί που όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαν.

Όλοι θα τον αμφισβητήσουν, όλοι εκτός από την μητέρα του, την Έλενα, η οποία είναι σίγουρη ότι οι προσευχές της εισακούστηκαν. Η επιστροφή του Μάνου διχάζει την οικογένεια και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Αναπάντητα ερωτήματα, «σκοτεινά» μυστικά που βγαίνουν στο φως, ένας έρωτας εξορισμού καταδικασμένος και μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων απειλεί να τους πνίξει όλους.

Είναι άραγε εκείνος; Τι πραγματικά συνέβη πριν από είκοσι χρόνια; Πού ήταν ο Μάνος;

Ανατροπές που κόβουν την ανάσα και καταιγιστικές εξελίξεις στη νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου «Η Επιστροφή».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα