Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Αλέξη – Η Μάνη απόψε χωρίζεται στα δύο

Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Αλέξη – Η Μάνη απόψε χωρίζεται στα δύο
Γη της Ελιάς mega tv

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Μαρίνα βιώνει πολύ τραγικά τον χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με τον Μάνο κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν, καθώς ανησυχούν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της. Την ίδια ώρα, ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η μητέρα του δεν έχει συγχωρέσει στ’ αλήθεια τον Φίλιππο και έχει κάτι άλλο στο μυαλό της…

Γη της Ελιάς – Όσα θα δούμε την Πέμπτη (25/5)

Ο Αλέξης αυτοκτονεί. Η είδηση του θανάτου του πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη και διχάζει τις οικογένειες. Η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά τον χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με τον Μάνο κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν, καθώς ανησυχούν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Από μια κουβέντα της Αρετής, ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η μητέρα του δεν έχει συγχωρέσει στ’ αλήθεια τον Φίλιππο και έχει κάτι άλλο στο μυαλό της, οπότε προειδοποιεί τη Βασιλική. Η Εύα αποχαιρετά τον Χρήστο, αφού πρώτα του εξηγεί κάποια πράγματα. Ο Κουράκος λέει στην Δήμητρα ότι είναι κι αυτός πεπεισμένος για την ύποπτη στάση του Δημοσθένη. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στον Ισίδωρο και, υπό το βάρος των ενοχών της, υποβάλει παραίτηση.

Γη της Ελιάς – Δείτε το trailer της Πέμπτης (25/5)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα