Γη της Ελιάς Spoiler: Νέο “θρίλερ” στη Μάνη – “Εγώ φταίω που αυτοκτόνησε;”

Γη της Ελιάς Spoiler: Νέο “θρίλερ” στη Μάνη – “Εγώ φταίω που αυτοκτόνησε;”
Γη της Ελιάς mega tv

Δραματικές εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τρίτης.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Μεγάλες ανατροπές ταράζουν τους ήρωες της σειράς στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Γη της Ελιάς – Όσα θα δούμε την Τρίτη 6 Ιουνίου

Η Βασιλική βρίσκει ένα κραγιόν και εξοργίζεται, και ο Φίλιππος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Η Ιουλία δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλεια της, μεθάει και μιλάει στον Ισίδωρο με τα χειρότερα λόγια για τον Στάθη.

Η Ειρήνη γλιτώνει το αυτόφωρο μετά τη μεσολάβηση του Δημοσθένη, ενώ η Ασπασία τού ρίχνει όλο το φταίξιμο για την παραβατική συμπεριφορά τής κόρης τους.

Η Μαρίνα πιστεύει πως ο Χάρης απατά τη Ρένα και μοιράζεται τις υποψίες της με τον Μάνο. Η υποτροφία της Θεοδώρας εγκρίνεται. Η Αθηνά γνωρίζει τη Φιλιώ στο Ίδρυμα κι αμέσως αισθάνεται δέσιμο μαζί της, η μικρή όμως είναι διστακτική.

Δύο θαμώνες στο καφενείο σχολιάζουν τη δολοφονία του Ανέστη και την ανικανότητα του αστυνόμου να βρει τον δολοφόνο. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ο Γιώργης παίρνει την υπόθεση πολύ προσωπικά. Όπως είναι επόμενο, η Άννα και ειδικά η Ευτυχία φοβούνται ότι θα της ανακαλύψει.

Η Βασιλική κανονίζει συνάντηση με τους γονείς της με πρόθεση να τους βοηθήσει να φτιάξουν τη σχέση τους, αλλά η κατάληξη είναι δυσμενής.

Γη της Ελιάς – Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα