Γη της Ελιάς Spoiler: Σκάει η μεγαλύτερη “βόμβα” στη Μάνη

Γη της Ελιάς Spoiler: Σκάει η μεγαλύτερη “βόμβα” στη Μάνη
Γη της Ελιάς Mega tv

Μεγάλες ανατροπές στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Παρασκευής.

Δραματικές και απρόσμενες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”.

Νέες ιστορίες, καινούρια πρόσωπα και δυνατοί έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους στη σειρά. Δείτε παρακάτω όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε την Παρασκευή 9 Ιουνίου

Η Αρετή διατυμπανίζει την επανασύνδεσή της με τον Στάθη, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους. Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να μπει στους ρυθμούς του στρατοπέδου, ενώ κάνει κι έναν καινούργιο φίλο, τον Παρασκευά.

Η επιστροφή της Αμαλίας στο πόστο της σχολιάζεται έντονα από την Ιουλία, η οποία θεωρεί ότι ο Ισίδωρος έχει προσωπικές βλέψεις. Ο Μιλτιάδης πιάνει δουλειά στους ελαιώνες και επιδεικνύει από την αρχή σοβαρότητα. Η Άννα και η Ειρήνη εντυπωσιάζονται από το παρουσιαστικό του και όλα δείχνουν πως θα κονταροχτυπηθούν για χάρη του.

Την ίδια ώρα, ο Κουράκος κάνει τη μεγάλη ανατροπή, καθώς αποφασίζει να ασχοληθεί ζεστά με την υπόθεση δολοφονίας του Ανέστη και βλέπει τα παλιά βίντεο από την αρχή.

Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer της Παρασκευής

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα