Γλυκάνισος: Η “Μαργαρίτα” είναι κόρη διάσημων ηθοποιών, και δεν το κατάλαβε κανείς

Γλυκάνισος: Η “Μαργαρίτα” είναι κόρη διάσημων ηθοποιών, και δεν το κατάλαβε κανείς
Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου ΣΚΑΙ

Η 23χρονη ηθοποιός Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου που παίζει τον ρόλο της φωτογράφου - ρεπόρτερ στη σειρά "Γλυκάνισος", ακολουθεί τα βήματα των γονιών της. Δείτε φωτογραφίες.

Πασίγνωστοι ηθοποιοί είναι η γονείς της τηλεοπτικής “Μαργαρίτας” από τη νέα σειρά “Γλυκάνισος” που παίζεται στον ΣΚΑΙ, ωστόσο, λίγοι ήταν εκείνοι που αντιλήφθηκαν τη σύνδεση.

Η Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, η οποία ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής φωτογράφου – ρεπόρτερ, είναι κόρη της Δήμητρας Παπαδήμα και του Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Η 23χρονη ηθοποιός ακολουθεί τα βήματα των γονιών της και πριν από τον “Γλυκάνισο” είχε συμμετάσχει στη σειρά “42°C” της Cosmote Tv που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1.

Στη νέα δραματική σειρά, ο ρόλος της έχει ως εξής:

Freelancer φωτογράφος – ρεπόρτερ, με δικό της, ανεξάρτητο, ειδησεογραφικό κι ενημερωτικό blog για ό, τι συμβαίνει στο νησί. Ευαισθητοποιημένη στο θέμα των προσφύγων, καταγράφει φωτογραφικά και μαζί με την Αναστασία, γνωστοποιεί το πρόβλημά τους, βοηθά, καταγγέλλει και κινητοποιεί κόσμο. Τολμηρή, ανεξάρτητη, με το θάρρος της γνώμης της και επιμονή στα πιστεύω της. Η Μαργαρίτα συνεργάζεται με τον Άγγελο για να λύσουν τον γρίφο με τους εξαφανισμένους πρόσφυγες ενώ σύμμαχός τους γίνεται ο Θανάσης.

Δείτε φωτογραφίες με τους γονείς της

Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και Γιάννης Μποσταντζόγλου PAPADAKIS PRESS


Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και Δήμητρα Παπαδήμα PAPADAKIS PRESS

Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, Δήμητρα Παπαδήμα και Γιάννης Μποσταντζόγλου PAPADAKIS PRESS

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα