GNTM: Αγωγή παίκτριας σε Guest συνεργάτη – Τι ζητάει και γιατί

GNTM: Αγωγή παίκτριας σε Guest συνεργάτη – Τι ζητάει και γιατί
Σουζάνα Κόουλ και Τάσος Ξιάρχο Instagram @tasosxiarcho / NDP

Στα μαχαίρια ήρθαν το πρώην μοντέλο του GNTM Σουζάνα Κόουλ και ο Τάσος Ξιάρχο, ύστερα από διενέξεις, που συνεχίστηκαν και εκτός του ριάλτι.

Την Τρίτη το βράδυ η Σουζάνα Κόουλ, το μοντέλο του GNTM, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Μεσάνυχτα” με την Ελεονόρα Μελέτη.

Η Σουζάνα αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ο μάνατζερ της έχει προχωρήσει σε αγωγή κατά του χορογράφου, Τάσου Ξιάρχου, ο οποίος συμμετείχε ως guest στο ριάλιτι μόδας.

«Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με τον Τάσο. Φαίνεται πως αυτός είχε θέμα μαζί μου. Έλεγε κάποια πράγματα στις εκπομπές. Έλεγε τα δικά του για μένα. Δε ξέρω αν έβριζε και τι έλεγε για μένα. Εγώ δε δίνω σημασία σε αυτά, αλλά έχει δώσει ο μάνατζέρ μου. Του έχει κάνει αγωγή γιατί έχει πει πολλά πράγματα.

Όλα αυτά τα έχει πει μόνο και μόνο για να βγει στη δημοσιότητα. Δε ξέρω γιατί τα έχει πει κιόλας, δε με ενδιαφέρει. Ποτέ δε μιλούσαμε στα παρασκήνια. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά με το που βγήκα και είδα πως έχει πει πολλά πράγματα για μένα, που δεν ισχύουν κιόλας. Του μάνατζέρ μου δεν του άρεσε αυτό και του άσκησε αγωγή» τόνισε χαρακτηριστικά η Σουζάνα.

Από τη μεριά του ο Τάσος, την ώρα των αποκαλύψεων παρακολουθούσε την εκπομπή. Όπως φαίνεται αντέδρασε πολύ ψύχραιμα και αδιάφορα. Αφού το μοναδικό του σχόλιο σε στόρι στο instagram ήταν “Επιτέλους είναι σωστό το όνομά μου”.

Ενώ, όπως δήλωσε αργότερα: “Πριν μία εβδομάδα η Σουζάνα ήρθε στο νυχτερινό μαγαζί που εργάζομαι. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε μετά το GNTM. Είπαμε δυο κουβέντες μεταξύ μας πολύ σωστές και αληθινές. Χαμογελάσαμε, τα βρήκαμε και αγκαλιαστήκαμε. Τρία πράγματα της είπα. Τα κατάλαβε απευθείας και μου είπε πως έχω δίκιο και τελείωσε εκεί η κουβέντα. Δεν αναφέρθηκε σε κάποια αγωγή, τίποτα. Τώρα αν το έκανε εντάξει. Δεν είμαστε και φίλοι για να στενοχωρηθώ. Ίσως να είναι κανένας άλλος λόγος καινούργιος. Δε ξέρω τι μπορεί να είναι”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version