GNTM – Αλεξία Τράικο: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη – “Συγγνώμη, τι έχει γίνει;”

GNTM – Αλεξία Τράικο: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη – “Συγγνώμη, τι έχει γίνει;”
Αλεξία Τράικο Youtube / @Star Tv

Η Αλεξία Τράικο δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη την "χρυσή" νίκη της στο GNTM 5. Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά από τον μεγάλο τελικό.

Η Αλεξία Τράικο αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του πέμπτου κύκλου του GNTM στο Star μέσα από έναν απολαυστικό τελικό, γεμάτο λάμψη.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το τελικό αποτέλεσμα που έφερε την Αλεξία Τράικο στην κορυφή με 94 βαθμούς, χαρίζοντάς της τον “χρυσό” τίτλο και τα μεγάλα έπαθλα της νίκης.

Το νεαρό μοντέλο, που μένει στη Θεσσαλονίκη και αγαπά τον χορό, φαίνεται πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη το κατόρθωμά της, αφού σε stories που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικές ώρες μετά από τη νίκη της, είπε:

Συγγνώμη, τι έχει γίνει; Μισό λίγο να το συζητήσουμε, μπας και καταλάβω επιτέλους τι έχει συμβεί. Μόλις ξύπνησα… Φαίνεται. Πλέον έχετε μάθει τα μούτρα μου, πώς είναι όταν ξυπνάω. Τι μπορώ να πω για τα χθεσινά; Από πού να το πρωτοπιάσω ας πούμε;”.

“Δεν ήθελα να ανεβάσω το κλισέ στόρι με το μαύρο φόντο και απλά να λέω ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήθελα να είναι λίγο πιο προσωπική αυτή η στιγμή. Σίγουρα θέλω να πω πάρα πολλά ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη. Που με ψηφίσατε και ήσασταν εκεί. Πήρα πάρα πολλή αγάπη, χωρίς να το καταλαβαίνω στην αρχή. Και όταν βγήκα και τα είδα, πριν τον μεγάλο τελικό, απλά είχα πάθει σοκ, δεν το πίστευα. Ήσασταν όντως εκείνη η αγκαλιά που χρειαζόμουν πάρα πολλές φορές μέσα στο σπίτι και δεν την είχα“, πρόσθεσε η νικήτρια του GNTM, ευχαριστώντας τον κόσμο.

GNTM: Η ανάρτηση της Αλεξίας Τράικο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα