GNTM: Aliens, κλάματα και πισώπλατα μαχαιρώματα – “Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένη”

GNTM: Aliens, κλάματα και πισώπλατα μαχαιρώματα – “Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένη”
GNTM Youtube / @Star Tv

Σε aliens μεταμορφώνονται τα μοντέλα του GNTM απόψε, ενώ από δεν θα λείψουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι εντάσεις. Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε, Δευτέρα (12/12), το GNTM στο Star και τα μοντέλα καλούνται να ανταποκριθούν επάξια στις καινούργιες προκλήσεις που έχει ετοιμάσει η παραγωγή.

Τα 8 εναπομείναντα κορίτσια του GNTM, θα πρέπει να μεταμορφωθούν σε alien και να ποζάρουν πάνω σε ένα γυάλινο ταβάνι, ενώ ο φωτογράφος θα βρίσκεται από κάτω τους.

“Είσαστε ενήλικα έμβρυα στην κοιλιά μίας εγκύου alien, λίγο πριν γεννηθείτε”, τους λέει ο Τάσος Σοφρωνίου εξηγώντας το concept, ενώ ζητούμενο είναι το weird posing και να δείξουν τα παπούτσια που φοράνε.

Στο μεταξύ, η Μαρίτα και η Βικτώρια φαίνεται να μπαίνουν στο στόχαστρο κάποιων κοριτσιών, ενώ δεν θα λείψουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι εντάσεις ανάμεσα στα μοντέλα.

“Γιατί κάθεσαι εδώ;”, “Δεν θέλω να είμαι κοντά τους”, “Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένη αυτή τη στιγμή”, είναι μερικές από τις ατάκες που ακούγονται στο trailer του νέου επεισοδίου.

Στο τέλος του επεισοδίου, ένα μοντέλο θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το GNTM, με κάποια κορίτσια στο πλατό να ξεσπούν σε κλάματα για το αποτέλεσμα.

GNTM: Δείτε το trailer της Δευτέρας (12/12)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα