GNTM: Οι άντρες – μοντέλα που έκλεψαν την παράσταση στον τελικό

GNTM: Οι άντρες – μοντέλα που έκλεψαν την παράσταση στον τελικό

Ο Δημήτρης Τζανετάκος, στο διαφημιστικό σποτ για το Campari, και ο Κώστας Ζυγούλης, στην τελευταία φωτογράφιση του GNTM, έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Τι είπαν για τα τρία κορίτσια του τελικού;

Στον μεγάλο τελικό του GNTM, μέσα από τον οποίο βγήκε νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν, υπήρξαν δύο άντρες μοντέλα που βοήθησαν τα τρία κορίτσια στις δύσκολες δοκιμασίες του τελικού και που ήταν οι παρτενέρ τους, ο ένας στο video – διαφημιστικό και ο άλλος στην τελευταία από τις τρεις φωτογραφίσεις.

Ο Δημήτρης Τζανετάκος, το αγόρι που “συνέπραξε” με τα κορίτσια στο γύρισμα του διαφημιστικού σποτ για το νέο ποτό Campari, ήταν μυστηριώδης, σέξι και με… πλούσια μαλλιά. Τα κορίτσια συνεργάστηκαν πολύ καλά μαζί του και, μάλιστα, η Ειρήνη Καζαριάν έδειξε να γοητεύεται πολύ από τον Δημήτρη.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη “Φωλιά των Κου Κου”, με την Ειρήνη υπήρξε μεγάλη χημεία κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, ενώ οι άλλες δύο κοπέλες, η Εβελίνα και η Μαριάννα, δυσκολεύτηκαν λίγο παραπάνω και ήταν πιο μαζεμένες. Επίσης, όπως είπε: “Έγινε χαμός στα social μου, πήρα 10.000 followers σε κάποιες ώρες”.

Το δεύτερο μοντέλο που είδαμε στον τελικό, μάλιστα, στα τελευταία κλικ του τελικού και που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, ήταν ο Κώστας Ζυγούλης. Πρόκειται για τον παρτενέρ των κοριτσιών στη φωτογράφιση που έγινε στο μπαλκόνι, με φόντο τη βραδινή Αθήνα και με κύρια χαρακτηριστικά της τον ρομαντισμό και τα κινηματογραφικά πλάνα.

Πολύ όμορφος, με εξαιρετικές γωνίες στο πρόσωπο και με αύρα πρωταγωνιστή του Hollywood, ο Κώστας Ζυγούλης έκλεψε τις εντυπώσεις και φέρθηκε απολύτως επαγγελματικά στο concept. Όπως δήλωσε στην ίδια εκπομπή με τον Δημήτρη, το βράδυ του τελικού είχε πάρει “φωτιά” το Instagram του και δεν μπορούσε καν να λειτουργήσει το κινητό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα