GNTM – Αποκαλύψεις Καραβάτου: Η Εύη δεν ήταν πολύ καλά, της έλειπε η Μικαέλα

GNTM – Αποκαλύψεις Καραβάτου: Η Εύη δεν ήταν πολύ καλά, της έλειπε η Μικαέλα
Δοκιμασία αποχώρησης: Τα κορίτσια φωτογραφίζονται ως άντρες Instagram

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στα γυρίσματα του GNTM και αποκάλυψε το παρασκήνιο του παιχνιδιού μέσα από την εκπομπή "Στη φωλιά των Κούκου".

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στα γυρίσματα του GNTM και, όχι μόνο πέρασε χρόνο με τα κορίτσια ζώντας από κοντά το παιχνίδι, αλλά συμμετείχε και στη φωτογράφισή τους.

Στη δοκιμασία αποχώρησης τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν ως άντρες, προβάλλοντας το αρσενικό στοιχείο, έχοντας ως παρτενέρ την Έλενα Χριστοπούλου και την Κατερίνα Καραβάτου, που προβάλλουν το θηλυκό στοιχείο.

Τη φωτογράφιση πρόκειται να δουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Δευτέρας, όπου, πέρα από τη φωτογράφιση, πρόκειται να υπάρξουν και εντάσεις, μπηχτές, κλάματα, όπως είδαμε στο trailer.

Ωστόσο, η Καραβάτου έκανε κάποιες σχετικές αποκαλύψεις στην εκπομπή της “Στη φωλιά των Κούκου”, προβάλλοντας και αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο.

Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως όταν είδε τα κορίτσια παρατήρησε ότι η Εύη ήταν λίγο απομονωμένη και δεν είχε πολλές επαφές με τα υπόλοιπα κορίτσια, ενώ φαινόταν κάπως στεναχωρημένη.

Έπειτα ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η Εύη είχε να κάνει κάτι πάρα πολύ δύσκολο και έπρεπε να βρει έναν τρόπο να ποζάρει με τις μηχανές και εμάς. Ανέβηκε πάνω στις μηχανές και ισορροπούσε με τρομερό επαγγελματισμό και πάρα πολύ μεγάλη προσήλωση. Το κορίτσι τα έδινε όλα, δεν αστειευόταν, παρόλο που δεν ήταν πολύ καλά… Νομίζω αισθανόταν μόνη της, λόγω της έλλειψης της Μικαέλας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα