GNTM – Εντάσεις και μπηχτές: “Βλέπω συνέχεια μια χαμηλοβλεπούσα, ένα σιγανό ποταμάκι”

GNTM – Εντάσεις και μπηχτές: “Βλέπω συνέχεια μια χαμηλοβλεπούσα, ένα σιγανό ποταμάκι”

Ένα πρόσωπο-έκπληξη θα φωτογραφηθεί μαζί με τα κορίτσια στο επόμενο επεισόδιο του GNTM, το οποίο θα προβληθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

Εντάσεις και ίντριγκες κυριαρχούν ανάμεσα στα κορίτσια του GNTM, που πλησιάζουν προς τον τελικό και βρίσκονται σε αγωνία και διαρκή εκνευρισμό, όσο οι απαιτήσεις ανεβαίνουν και τα μοντέλα λιγοστεύουν.

Στο νέο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Star TV, μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, τόσο εμάς όσο και τα μοντέλα του παιχνιδιού.

Ένα πρόσωπο-έκπληξη θα φωτογραφηθεί μαζί με τα κορίτσια σε ένα όμορφο και απαιτητικό concept. Πρόκειται για την Κατερινα Καραβάτου που μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου θα πλαισιώσουν τις κοπέλες, οι οποίες θα πρέπει να φωτογραφηθούν ως άντρες.

Με ανδρόγυνο λουκ θα πρέπει να αναδείξουν την “αρσενική” πλευρά τους. Ποιες θα τα καταφέρουν και ποιες θα μπερδευτούν και θα μοιάζουν με “ρεμπέτες”, όπως λένε οι κριτές στο trailer;

Πέρα από τις εκπλήξεις, βέβαια, μας περιμένουν και τσακωμοί, αφού μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε και να ακούσουμε την Έλντα να μιλά για την Εβελίνα, αποκαλώντας την “χαμηλοβλεπούσα”, “σιγανό ποταμάκι”, αλλά και… “κλαψιάρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα