GNTM: Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο Next Top Model

GNTM: Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο Next Top Model

Το νέο teaser για το ριάλιτι μόδας που ετοιμάζει το Star για τη νέα σεζόν αποκαλύπτει και το πρώτο πρόσωπο που θα δούμε στο Next Top Model.

Μετά το κερδισμένο στοίχημα στον χώρο της μαγειρικής και Master Chef, το κανάλι της Κηφισιάς έβαλε στόχο να κατακτήσει και εκείνον της μόδας. Όπως πολύ καλά θα έχετε δει από τη συχνότητα του Star, οι υπεύθυνοι του σταθμού ετοιμάζονται πυρετωδώς να εντάξουν στο πρόγραμμά τους το γνώριμο στους Έλληνες τηλεθεατές, Next Top Model.

Σήμερα κυκλοφόρησε ένα νέο teaser που δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα θα δούμε από το φθινόπωρο στο ριάλιτι μόδας. Πέραν όμως από όσα έχουν να κάνουν με το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, αλλά και το μεγάλο συμβόλαιο για τη νικήτρια του διαγωνισμού, μπορεί κανείς απο το νέο βίντεο να ψαρέψει μία ακόμα είδηση για το show του Star.

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, το σπικάζ για το trailer εκφωνεί η Βίκυ Καγιά. Και επειδή σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο, ρωτήσαμε, ψάξαμε, μάθαμε και σας ανακοινώνουμε ότι το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ήδη δώσει τα χέρια ώστε να συμμετέχει στο project του σταθμού.

Αν και η Βίκυ Καγιά γνωρίζει καλά το Next Top Model, αφού ήταν η παρουσιάστρια των δύο πρώτων κύκλων πριν από αρκετά χρινια στον ΑΝΤ1, από το κανάλι της Κηφισιάς δεν έχουν ακόμη καταλήξει στον ρόλο που θα αναλάβει σε αυτό, από το φθινόπωρο.

Ένα είναι σίγουρο, πώς η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο Next Top Model και μένει να δούμε στο διάστημα που ακολουθεί με λεπτομέρειες τον ρόλο που θα αναλάβει σε αυτό. Άλλωστε από το Star ακόμη αναζητούν τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την κριτική επιτροπή τα οποία θα είναι τέσσερα και φυσικά να καταλήξουν σε εκείνον ή εκείνη που θα αναλάβει την παρουσίαση.

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό είναι ιδιαίτερα αυξημένο και από το κανάλι μας πληροφορούν, πως συμμετοχή έχουν ήδη δηλώσει περισσότερες από 2.000 κοπέλες.

Δείτε το νέο teaser για το Greece Next Top Model που μόλις έκανε την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα