GNTM: Οι δοκιμασίες του τελικού δυσκολεύουν – Άνοιξε η ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό

GNTM: Οι δοκιμασίες του τελικού δυσκολεύουν – Άνοιξε η ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό

Πολλές οι ανατροπές στο πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM 5. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως άνοιξαν οι γραμμές για την ψηφοφορία του κοινού.

Με το Α’ μέρος του Μεγάλου Τελικού επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (21/12) το GNTM στο Star, με τις τέσσερις φιναλίστ, Αλεξία, Βικτώρια, Κότυ, Μαρίτα, να είναι μια ανάσα πριν από τον τίτλο της νικήτριας.

Οι Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου καλωσόρισαν τις υποψήφιες στο εντυπωσιακό industrial set, όπου κλήθηκαν να περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες, τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών, και να αναδείξουν κάθε φορά το διαφορετικό όραμα του κάθε designer.

GNTM: Η Κότυ έπεσε δύο φορές και τραυματίστηκε

Την στιγμή που οι τέσσερις φιναλίστ ξεκίνησαν να περπατάνε στη μαγική πασαρέλα μήκους 50 μέτρων, ένα απρόβλεπτο συμβάν ανέτρεψε όλα τα δεδομένα για τις φιναλίστ, καθώς η Κότυ έπεσε και χτύπησε.

Συγκεκριμένα, η φιναλίστ, που είχε αναφέρει πολλές φορές ότι δυσκολεύεται να περπατήσει με ψηλοτάκουνα, δεν μπόρεσε να ισορροπήσει, ενώ το φόρεμα που φορούσε ήταν πολύ μακρύ, με αποτέλεσμα να στραβοπατήσει και να χτυπήσει στον αστράγαλό της.

Η παίκτρια σηκώθηκε, συνέχισε να περπατάει, ενώ αργότερα της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η ίδια δήλωσε ότι είναι καλά και ότι μπορεί να περπατήσει, επομένως συμμετείχε και στο δεύτερο κομμάτι της πασαρέλας. Ωστόσο, η Κότυ έπεσε ξανά, αυτή τη φορά πολύ πιο άσχημα, με αποτέλεσμα να γυρίσει και τα δύο της πόδια.

Κατόπιν συνεννόησης, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε γιατρό, ώστε να υποβληθεί σε σχετικές εξετάσεις, με τους κριτές να αποφασίζουν να αφήσουν την Κότυ εκτός τελικού, καθώς προέχει η υγεία της.

Έτσι, στις δοκιμασίες συνεχίζουν οι Μαρίτα, Αλεξία, Βικτώρια, οι οποίες θα επαναλάβουν την πασαρέλα.

Πληροφορίες για την ψηφοφορία του κοινού του GNTM 5

Μετά το ατύχημα της Κότυ και την οριστική αποχώρησή της η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως άνοιξαν οι γραμμές για την ψηφοφορία του κοινού. Έτσι, η διαδικασία του τελικού ξεκίνησε τελικά νωρίτερα,

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Βίκυ Καγιά, οι γραμμές άνοιξαν αμέσως μετά το catwalk, ενώ η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου λίγο πριν το τελευταίο μέρος του μεγάλου τελικού.

GNTM: Πότε θα προβληθεί ο τελικός

Ο μεγάλος τελικό αναμένεται να προβληθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, θα κερδίσει:

  • χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ
  • υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα
  • ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen
  • ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream
  • ένα αυτοκίνητο Citroen Ami

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα