GNTM: Προημιτελικός με αέρα εξωτερικού – Ποιο super model παίρνει ρόλο κριτή

GNTM: Προημιτελικός με αέρα εξωτερικού – Ποιο super model παίρνει ρόλο κριτή
GNTM 5 STAR

Οι TOP 6 του φετινού GNTM καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό. Το super model που θα αναλάβει ρόλο guest κριτή και θα κρίνει τα μοντέλα με τη δική της ματιά.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το GNTM 5 καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/12) θα παρακολουθήσουμε τον προημιτελικό του reality μόδας με τα μοντέλα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την τελική 5άδα του φετινού κύκλου.

Οι κριτές Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου παίρνουν θέση για να κρίνουν τα μοντέλα σε μία από τις πιο απαιτητικές φωτογραφήσεις και δύσκολα concept που έχουμε παρακολουθήσει, ωστόσο ο πήχης ανεβαίνει καθώς τον ρόλο του guest κριτή αναλαμβάνει για τον προημιτελικό το super model Ροζάνα Γεωργίου, η οποία σημειώνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό.

Και μπορεί να είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το επιτυχημένο μοντέλο στο πλατό του GNTM, όμως δεν είναι η πρώτη που ακούγεται το όνομά της καθώς στον προηγούμενο κύκλο, κατά τη διάρκεια των οντισιόν οι κριτές και ο Γιώργος Καράβας που τότε είχε τον ρόλο του coach, είχαν ενθουσιαστεί με μία από τις διαγωνιζόμενες, την Ειρήνη, παρομοιάζοντάς τη με τη Ροζάνα Γεωργίου.

Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα. Θεωρώ ότι είναι η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου“, είχε πει ο Γιώργος Καράβας στους κριτές.

Η Ροζάνα Γεωργίου ή Ros Georgiou όπως είναι επίσης γνωστή, έχει διαγράψει τη δική της πορεία στη διεθνή μόδα και θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον χώρο.

Με καταγωγή από την Ολλανδία και την Ελλάδα, η 28χρονη Ροζάνα σε ηλικία 21 ετών κατάφερε να μπει στη λίστα με τα πιο περιζήτητα μοντέλα και είναι η μόνη Ελληνίδα που το έχει πετύχει, ενώ έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας διεθνώς και έχει φωτογραφηθεί για τις σελίδες των πιο γνωστών περιοδικών μόδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα