Ποια η γνώμη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τους παίκτες του MasterChef 3

Ποια η γνώμη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τους παίκτες του MasterChef 3

Ο γλυκός και πονηρός κριτής του MasterChef 3, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σχολιάζει έναν προς έναν τους παίκτες της ομάδας του, στο αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής.

Καλεσμένος στη “Φωλια των Κου Κου” ήταν ο χαμογελαστός κριτής με το πονηρό βλέμμα του MasterChef 3, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, και οι παρουσιαστές βρήκαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν μερικά πράγματα για το παιχνίδι, αλλά και να μάθουν τη γνώμη του για τους παίκτες της ομάδας του.

Για τον Χρήστο – “Κρατς” ο Λεωνίδας ανέφερε πως είναι πολύ καλός μάγειρας, εξαιρετικό παιδί, ντροπαλός και με καθαρό βλέμμα και καλύτερος από αυτά που έχει δείξει μέχρι στιγμής.

Για τη Σπυριδούλα, ο Λεωνίδας είπε πως είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, που σίγουρα αγαπά τη μαγειρική και έχει πολλά πράγματα ακόμη μπροστά της να δει. Ανέφερε πως έχει μαγειρικό θράσος, με την καλή έννοια, ενώ οι παρουσιαστές “πείραξαν” τον κριτή λέγοντας πως είναι ζηλιάρα και τον αγαπά πάρα πολύ.

Σχετικά με τον Ζαχίρ, που είχε μια πολύ συγκινητική ιστορία, ο Κουτσόπουλος είπε πως έχει μια εξέλιξη στο παιχνίδι, κάτι στο οποίο βοηθά η ροή και η πίεση του παιχνιδιού. Όσον αφορά στην ιστορία του, ο Λεωνίδας είπε πως ήταν συγκινητική, αλλά δεν έπαιξε ρόλο στην επιλογή των κριτών. Ωστόσο, δήλωσε περήφανος που έδωσαν μια ευκαιρία στον Ζαχίρ να πει την ιστορία του τηλεοπτικά.

Για τον Μανώλη ο Λεωνίδας είπε πως είναι χαρακτηριστικό του η υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά είναι κάτι που υποστηρίζει με την πορεία του. Δηλαδή, δεν είναι ότι μόνο λέει, αλλά κάνει κιόλας.

Σχετικά με τον Πάνο ή “Πανούλη”, ο κριτής του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής είπε πως είναι ένα εξαιρετικό παιδί (με κατακτήσεις!) και πως μαγειρικά είναι ένα ταλέντο με στοχο-προσήλωση, που θα καταφέρει πολλά είτε μέσα στο παιχνίδι είτε εκτός.

Ο Γιώργος, όπως είπε ο κριτής, λέει πολλά και μαγειρεύει πολλά, ενώ θεωρεί πως θα κάνει και αυτός πολλά πράγματα. Ο Λεωνίδας είπε πως δεν ξέρει, όμως, το κατά πόσο μπορεί και θέλει να ταξιδέψει, ώστε να δει και να μάθει περισσότερα.

Για τον Θάνο, είπε πως έχει μια εξαιρετική ενέργεια και θετική αύρα, αλλά και την αθωότητα ενός ερασιτέχνη παίκτη που αγαπά αυτό που κάνει. Μέχρι ένα σημείο μπορεί να κάνει πράγματα, με τη φαντασία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα