Ηλίας Γκότσης: Έδωσε στεγνά τον Μπόγδανο – “Αυτός έγραψε το χαρτάκι στο Survivor”

Ηλίας Γκότσης: Έδωσε στεγνά τον Μπόγδανο – “Αυτός έγραψε το χαρτάκι στο Survivor”
Ηλίας Γκότσης Glomex

Ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια το όνομα του συμπαίκτη του που έγραψε το περιβόητο χαρτάκι, το οποίο υπήρξε ο λόγος που αποβλήθηκε ο ίδιος από το Survivor All Star.

Στην εκπομπή “Πρωινό μας” της Φαίης Σκορδά βρέθηκε καλεσμένος, αρκετό καιρό μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, ο Ηλίας Γκότσης.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να μιλήσει δημοσίως νωρίτερα, γιατί αισθανόταν πικρία. “Κατάλαβα τη φράση “αυτός έφυγε βράδυ”, κυριολεκτικά. Ο τρόπος που έφυγα… Μου έμεινε μία πικρία… Και έτσι είμαι σήμερα εδώ” είπε αρχικά.

Τη συζήτηση μονοπώλησε το περιβόητο χαρτάκι, το οποίο ήταν και ο λόγος που ο ίδιος εκδιώχθηκε από την παραγωγή. Ο Ηλίας Γκότσης, αποκάλυψε για πρώτη φορά το ποιος το έγραψε, δίνοντας στεγνά τον Ηλία Μπόγδανο. “Το χαρτάκι είναι γνωστό ότι το είχε γράψει ο Μπόγδανος και το λέω πρώτη φορά γιατί βλέπω τους παίκτες που αποχωρούν και λένε πράγματα που είχα στο μυαλό μου… Θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια”, είπε, ενώ σημείωσε πως και ο Γιωρίκας Πιλίδης γνώριζε για το χαρτάκι.

“Δεν ήμουν μόνο εγώ και ο Ηλίας, γνωρίζουν κι άλλοι άνθρωποι γι’ αυτό το πράγμα. Ήταν κι άλλοι που έλεγαν τι ήθελαν”, σημείωσε.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Γκότσης έριξε τα βέλη του κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Όπως είπε, όσο βρισκόταν στο ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου, πίστευε πως θα ακολουθούσαν κι άλλοι συμπαίκτες του. “Περίμενα πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπουν κι άλλοι. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Αντικειμενικά θα μπορούσαν να είναι όλοι” είπε.

Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από μένα. Οι πιο πολλοί παίκτες φοβούνται και ζηλεύουν ακόμα και τον εαυτό τους” δήλωσε.

“Δεν γίνεται να “δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει”. Το πρώτο άτομο που έκανα μπλοκ όταν βγήκα ήταν ο Βασάλος. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα δύο χρονιές που ήμουν στο ριάλιτι. Μπροστά μου, μου έλεγε ευχαριστώ για αυτά που μοιραζόμουν, και πίσω μου έλεγε άλλα. Με απέφευγε, ήθελε να είναι το επίκεντρο. Επίσης, το χιούμορ του Βασάλου που τους προσβάλλει όλους, το βλέπει ο κόσμος, είναι για το Δελφινάριο”, είπε.

Σχετικά με τους υπόλοιπους παίκτες, ο Ηλίας Γκότσης είπε πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει κάνει σημαντικά πράγματα στη ζωή του, τα οποία δεν τα βροντοφωνάζει όπως κάνουν άλλοι, ενώ δήλωσε, επίσης: “Ο Σάκης, όσο ήμουν μέσα, απείχε από κλίκες. Η Μαριαλένα άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα στις κάμερες. Πιστεύω ότι ο Μαρτίκας γελάει και ο ίδιος με αυτά που λέει. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γεφυρώσω τις σχέσεις μου με τον Τάκη Καραγκούνια”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα