J2US: Χαμός με τον Λευτέρη Πανταζή – Αξεπέραστο ποτ πουρί με “τα τα τα” και τραπ

J2US: Χαμός με τον Λευτέρη Πανταζή – Αξεπέραστο ποτ πουρί με “τα τα τα” και τραπ
Λευτέρης Πανταζής Glomex

Μεγάλη έκπληξη στο J2US με την guest εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή και το μοναδικό πρόγραμμα που ετοίμασε για το κοινό. Τα "έσπασε" το Twitter.

Με ανατρεπτικά acts και εντυπωσιακές εμφανίσεις επέστρεψε το J2US το βράδυ του Σαββάτου (03/12) στον Alpha, ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η guest εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή για να διασκεδάσει το κοινό.

Ο διάσημος τραγουδιστής ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως τα “Στον έβδομο ουρανό”, “Ταραχή”, “Απάνω σε χαλιά”, “Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου” και πολλά άλλα.

Φυσικά, είπε και την χαρακτηριστική του φράση “βασανιστείτε”, με τον κόσμο που βρισκόταν στο πλατό αλλά τους τηλεθεατές που τον παρακολουθούσαν από το σπίτι, να ενθουσιάζονται.

Στο μοναδικό ποτ πουρί που ετοίμασε ο ΛΕΠΑ, υπήρχαν και κάποια τραγούδια που δεν περίμενε κανείς, αλλά που τα έφερε στα “μέτρα” του, ανεβάζοντας το κέφι.

Κάποια από αυτά ήταν το “Δυνατά (Τα Τα Τα)” του νεαρού Στέφανου Πιτσίνιαγκα, αλλά και το “Madame” από τον τράπερ Trannos, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραφράζει τον στίχο: “Της αρέσει να ‘μαι αλήτης, αλλά είμαι ο ΛΕΠΑ”.

Οι χρήστες του Twitter, πάντως, τα “έσπασαν” με το πρόγραμμα του αγαπημένου Λευτέρη Πανταζή.

J2US: Τα σχόλια του Twitter για τον Λευτέρη Πανταζή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα