J2US – Βίκυ Σταυροπούλου: “Ποια είμαι εγώ που θα κρίνω, μια απλή απόφοιτη Λυκείου”

J2US – Βίκυ Σταυροπούλου: “Ποια είμαι εγώ που θα κρίνω, μια απλή απόφοιτη Λυκείου”

Η ηθοποιός με έξυπνο τρόπο, προτού ξεκινήσει την κριτική της στο J2US, αναφέρθηκε στο Προεδρικό Διάταγμα που επηρεάζει τους ηθοποιούς. Το σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή.

Με έναν λαμπερό ημιτελικό επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (24/12) το μουσικοχορευτικό show “J2US” στον Alpha, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, που θα κρίνει τους νικητές.

Τα εναπομείναντα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό, με τους κριτές να σχολιάζουν εύστοχα τις εμφανίσεις τους.

Η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, που είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, κλήθηκε για άλλη μια φορά να εκφράσει την άποψή της, ξεκινώντας με το πρώτο ζευγάρι που ήταν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι “Ποιος μωρό μου ποιος” του Γιάννη Πάριου και στην έναρξη της κριτικής της, η Βίκυ Σταυροπούλου βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να αναφερθεί στο Προεδρικό Διάταγμα που επηρεάζει τους ηθοποιούς.

Τώρα ρε Νίκο νιώθω λίγο αμήχανα, γιατί σκέφτομαι: ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Γιατί με το καινούργιο Διάταγμα είμαι μία απλή απόφοιτη Λυκείου. Αλλά τέλος πάντων, θα δικαιολογήσω το μεροκάματο”, ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

“Όλοι εμείς είμαστε ανειδίκευτοι εργάτες από προχθές”, σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ η ηθοποιός πρόσθεσε: “Επειδή είναι γιορτινές μέρες, ας μην τις μαυρίζουμε με τέτοια γεγονότα” .

“Νομίζω θα διορθωθεί, δεν μπορεί να μείνει αυτό” είπε ο Νίκος Κοκλώνης, με τη Δέσποινα Βανδή να σχολιάζει πως καλό είναι να μιλάμε για τα “αδιόρθωτα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα