J2US: Το ζεϊμπέκικο του Μαυρικίου – Με μαύρη καπαρντίνα και Διονυσίου

J2US: Το ζεϊμπέκικο του Μαυρικίου – Με μαύρη καπαρντίνα και Διονυσίου
Μαυρίκιος Μαυρικίου Glomex

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ερμήνευσαν το "Καλύτερα μαζί σου" του Στράτου Διονυσίου στο J2US. Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Με ανατρεπτικά acts και εντυπωσιακές εμφανίσεις επέστρεψε το J2US το βράδυ του Σαββάτου (03/12), στη συχνότητα του Alpha.

Τα ζευγάρια έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμη και σε πολύ δύσκολα τραγούδια, όπως εκείνο που ερμήνευσαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι εμφανίστηκε με το κομμάτι “Καλύτερα μαζί σου” του Στράτου Διονυσίου, φορώντας μαύρες καπαρντίνες, ενώ ο γνωστός μουσικός και θεατρικός παραγωγός χόρεψε ακόμη και ζεϊμπέκικο.

Οι δυο τους προσπάθησαν να το ερμηνεύσουν σωστά, ωστόσο, υπήρξαν αρκετά λάθη, με τους κριτές να σχολιάζουν πως το τραγούδι δεν ταίριαζε στην Ιλάειρα.

“Το έχουμε συνηθίσει από μια στιβαρή, λαϊκή φωνή. Η Ιλάειρα μπήκε σε πολύ ψηλό τόνο και ξαφνιάστηκα. Δεν της ταίριαξε στη φωνή, παρόλο που ήταν σωστή σε κάποια σημεία”, είπε η Καίτη Γαρμπή, ενώ ο Σταμάτης Φασουλής σχολίασε πως “Ήταν λάθος”. σχολίασε.

“Δεν ήταν καλό. Ήταν ένα τραγούδι πάνω στον Μαυρίκιο, μπορούσε να το πει. Αλλά η Ιλάειρα ήταν εκτεθειμένη”, είπε η Δέσποινα Βανδή, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να συμφωνεί με τους υπόλοιπους κριτές.

“Το ξέραμε εξ αρχής όλο αυτό”, είπε ο ίδιος ο Μαυρίκιος.

J2US: Δείτε την εμφάνιση του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα