Κατερίνα Λάσπα: Η προσωπική αποκάλυψη για τον Λιάγκα – “Με φλερτάρεις; Θυμάσαι παλιά;”

Κατερίνα Λάσπα: Η προσωπική αποκάλυψη για τον Λιάγκα – “Με φλερτάρεις; Θυμάσαι παλιά;”
Κατερίνα Λάσπα Glomex

Η Κατερίνα Λάσπα φιλοξενήθηκε στο "Πρωινό" του Γιώργου Λιάγκα και με την είσοδό της στο πλατό, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το παρελθόν της με τον παρουσιαστή. Ο απίθανος διάλογός τους.

Έναν ιδιαίτερο και… αποκαλυπτικό διάλογο είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Κατερίνα Λάσπα το πρωί της Τετάρτης (24/05) στην εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1, με αναφορές στο παρελθόν τους και το ενδιαφέρον που υπήρχε ανάμεσά τους.

“Μα, τι ωραία γυναίκα! Όμορφη, έξυπνη“, είπε ο Γιώργος Λιάγκας τη στιγμή που υποδέχτηκε και αγκάλιασε την Κατερίνα Λάσπα που βρέθηκε στο πλατό ως φιλοξενούμενη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Λάσπα: Μου τα λες πολύ ωραία. Με φλερτάρεις;

Λιάγκας: Όχι, δεν σε φλερτάρω.

Λάσπα:
Παλιά;

Λιάγκας: Σε φλέρταρα παλιά;

Λάσπα: Θυμάσαι τίποτα;

Λιάγκας: Είχαμε βρεθεί μια δυο φορές, αλλά δεν με κοίταζες εσύ ποτέ.

Λάσπα: Εσύ με κοίταζες.

Λιάγκας: Εγώ σε κοίταγα ναι. Εμένα μου άρεσες, αλλά δεν είδα “πράσινο” φως για να προχωρήσω. Εγώ είμαι ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος και αν δεν καταλάβω ότι έχω πιθανότητες επιτυχίας δεν μπαίνω σε μάχη να σε διεκδικήσω και να φάω χυλόπιτα. Εμένα μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα, μπορούσε να σε φλερτάρω, αλλά είπα από το να φάω χυλόπιτα, άστο καλύτερα.

Λάσπα: Κι έτσι μείναμε φίλοι και όποτε συναντιόμαστε μπορούμε και κοιταζόμαστε ωραία στα μάτια.

Λάσπα: Μπορείς να μην κουνιέσαι γιατί νιώθω δονήσεις; Είναι εσωτερικές δονήσεις.

Λιάγκας: Εντάξει, οι εσωτερικές δεν είναι κακές, οι εσωτερικές είναι κακές.

Η απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει

Προς το τέλος της συνέντευξης, η Κατερίνα Λάσπα ερωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, με την ίδια να απαντά:

“Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι…Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω;. Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα