Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Πώς άλλαξε η ζωή της ένα χρόνο μετά τη νίκη στο MasterChef

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Πώς άλλαξε η ζωή της ένα χρόνο μετά τη νίκη στο MasterChef
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο "The 2night show" ANT1

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή της μετά τη νίκη, ενώ δήλωσε πως όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, ωστόσο η ίδια θεωρεί πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/05) η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία είχε κερδίσει το περσινό MasterChef. Η ίδια μίλησε για τη διάκριση που της άλλαξε τη ζωή και για τους λόγους που δεν νιώθει, ακόμη, έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο του σεφ σε επαγγελματική κουζίνα.

Η νίκη μου στο MasterChef άλλαξε τη ζωή μου 100%. Η ζωή άλλαξε, αλλά οι συνήθειες δεν άλλαξαν, καλυτέρευσαν. Πάρα πολύ και οικονομικά”, ανέφερε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και πρόσθεσε:

Καταφέρνω να βγάλω νόστιμο φαγητό, αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ τον ρόλο του σεφ, φοβάμαι. Νομίζω ότι υστερώ πολύ και ότι θέλω πολλή δουλειά. Όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, όχι μάγειρες, εγώ δεν θα το έκανα ακόμα. Καμιά φορά μου κάνουν πλάκα στην κουζίνα και με φωνάζουν “σεφ, σεφ”. Τους λέω “παιδιά, Μαργαρίτα με λένε και είμαι μαγείρισσα σαν εσάς”. Δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους, ειδικά αν έχουν περισσότερες γνώσεις από μένα. Το ότι πήρα τον τίτλο, δεν σημαίνει πως είμαι και η πρώτη σεφ της Ελλάδας”.

“Με τους κριτές έχω καλή σχέση και με τους τρεις. Προς το παρόν δεν χρειάστηκε να τους ζητήσω βοήθεια, αλλά πιστεύω ότι αν συμβεί θα με βοηθήσουν”, είπε για τους κριτές του MasterChef.

Μάλιστα, δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα γίνουν γονείς, ενώ είπε χιουμοριστικά πως θα ήθελε να γίνει νονά του παιδιού.

“Υπάρχει ένα πιάτο στο μυαλό μου που δεν κατάφερα να κάνω στο MasterChef, ήταν σε μια δοκιμασία που δεν τα πήγα καλά. Προσπαθώ να το τελειοποιήσω. Έχει φασόλια μέσα και θέλω να τα κάνω γλυκό. Μου έχει κάτσει αυτή η ιδέα”, πρόσθεσε η Μαργαρίτα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα