Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει πατέρας – Έγκυος η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει πατέρας – Έγκυος η Χρύσα Μιχαλοπούλου
Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου PAPADAKIS PRESS

Το πρώτο τους παιδί θα αποκτήσουν σε λίγους μήνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια.

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, που αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Χρύσα Μιχαλοπούλου διανύει τον τέταρτο – πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι πάντως δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική ανακοίνωση.

Ο διάσημος σεφ και κριτής του MasterChef και η γνωστή ηθοποιός είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, ενώ προσπαθούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, κάνουν μαζί εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Samano Radio.

Η νεαρή ηθοποιός είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για το πώς γνωρίστηκαν, λέγοντας:

“Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα