MasterChef 3: Ο Χρήστος που έκανε θραύση με το “κρατς” και μια… παρολίγον δηλητηρίαση

MasterChef 3: Ο Χρήστος που έκανε θραύση με το “κρατς” και μια… παρολίγον δηλητηρίαση

Η αρχή του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και "έκρυβε" τις απαραίτητες εκπλήξεις, ενώ κάποιοι υποψήφιοι έκαναν αίσθηση από την πρώτη στιγμή, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους!

Το MasterChef 3 ξεκίνησε δυναμικά και στο πρώτο επεισόδιο οι τηλεθεατές, που ανυπομονούσαν τόσο πολύ για τη νέα σεζόν, παρακολούθησαν το πρώτο μέρος των οντισιόν, κάνοντας αρχή από τη Θεσσαλονίκη, ενώ το βράδυ της Τρίτης πρόκειται να δούμε τις οντισιόν της Αθήνας.

Η αρχή του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και “έκρυβε” τις απαραίτητες εκπλήξεις, ενώ κάποιοι υποψήφιοι έκαναν αίσθηση από την πρώτη στιγμή, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους!

Το “κρατς” και το “κράτησα”

Ένας από τους υποψηφίους που “έστρεψε” τα βλέμματα πάνω του ήταν ο Χρήστος από τα Γιάννενα, που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, όχι τόσο για τις μαγειρικές, όσο για το “κρατς” που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Όταν ο Πάνος Ιωαννίδης δοκίμασε το πιάτο που είχε μαγειρέψει ο Χρήστος, τον ρώτησε αν ένιωσε το “κρατς” στα χόρτα, με τον Χρήστο να απαντά “Το κράτησα λίγο ελαφρώς…” και με τον σεφ να εξηγεί: “Δεν σου λέω αν το κράτησες, το “κρατς” που κάνει… αυτό είναι χώμα”. Πάντως, ο Χρήστος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και στην προσωπική του συνέντευξη αργότερα είπε: “Στα Γιάννενα εμείς τις κόβουμε τις λέξεις το “κρατς” μπορεί να σημαίνει κι ότι το κράτησες λίγο παραπάνω”. Όπως και να ‘χει, το θετικό είναι ότι πέρασε στην επόμενη φάση.

Σχεδόν τους “δηλητηρίασε” με ωμό κοτόπουλο

Ο 24χρονος Αλέξανδρος από τη Δράμα που ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική στο στρατό, προσπάθησε, επίσης, να πείσει τους κριτές για τις μαγειρικές του ικανότητες, αν και δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη, αφού θα μπορούσαμε να πούμε ότι σχεδόν να “δηλητηριάσει” τους κριτές. Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως ο κριτής που επέλεξε να δοκιμάσει πρώτος το πιάτο του, μάλλον θα είναι κι ο πρώτος που θα πάει στο νοσοκομείο, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του είπε πως το πιάτο του “είναι στα όρια του επικίνδυνου”, με τον υποψήφιο να δείχνει πως δεν καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται. Η αλήθεια είναι πως το κοτόπουλο ήταν ξεκάθαρα ωμό!

Η 22χρονη που μάγεψε τους κριτές

“Αυτό το πιάτο είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Μεγάλο μπράβο από μένα”, ήταν τα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά προς την 22χρονη Μαρία, η οποία έκρυβε για χρόνια την αγάπη της για τη μαγειρική, καθώς οι γονείς της ήταν αντίθετοι στην απόφασή της να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο. Η Μαρία από την Ημαθία μάγεψε τους κριτές με το αρνάκι και πουρέ μελιτζάνας και τη σάλτσα από θυμάρι που έφτιαξε, οι οποίοι είπαν εξαιρετικά λόγια για το πιάτο της και, φυσικά, την πέρασαν στην επόμενη φάση με τ΄ρια μεγαλειώδη “ναι”.

Η 29χρονη που μιλά Ιαπωνικά

Η 29χρονη Θεσσαλονικιά που έφτιαξε καλαμάρι με μυρωδικά για τους κριτές, προσπάθησε να τους εντυπωσιάσει μιλώντας ιαπωνικά. Τελικά ούτε οι γνώσεις της στη γλώσσα, ούτε το πιάτο της, κατάφεραν να “κερδίσουν” τους κριτές, οι οποίοι δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση. Η Σοφία απογοητεύτηκε πάρα πολύ και έβαλε τα κλάματα, λέγοντας πως “ντρέπεται πολύ” για το πιάτο της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version