Masterchef: Η απρόσμενη απουσία Κουτσόπουλου και η ενόχληση της Μαρίας για τα… φρύδια της

Masterchef: Η απρόσμενη απουσία Κουτσόπουλου και η ενόχληση της Μαρίας για τα… φρύδια της
Masterchef star tv

Τα φρύδια της Μαρίας Λαζαρίδου "πρωταγωνιστήσαν" στο MasterChef της Πέμπτης. Όσα έγιναν στην τελευταία ομαδική.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από τη συχνότητα του Star, με τους παίκτες να ετοιμάζονται για μια νέα δοκιμασία.

Χωρίς τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ξεκίνησε η τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef 7. Καθώς οι τοπ 6 του διαγωνισμού στάθηκαν μπροστά στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, ο πρώτος είπε με χιούμορ ότι υπάρχει αποχώρηση και από την κριτική επιτροπή. Αυτή του Λεωνίδα.

«Τελευταία αποχώρηση από εσάς, ο Δημήτρης. Από εμάς, ο Λεωνίδας!» είπε ο σεφ – κριτής, με του παίκτες να ρωτούν τι συνέβη φανερά μπερδεμένοι.

Οι έξι παίκτες χωρίστηκαν ως εξής: Στην κόκκινη ομάδα, ο Άγγελος, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Γιώργος Πορφύρης και στην μπλε ομάδα, ο Νίκος Τράκας, η Μαρία Μπέη και ο Αλέξανδρος.

Από την αρχή κιόλας της πρώτης ημέρας της τελευταίας ομαδικής, φάνηκε η… ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Άγγελο και Μαρία.

Η Μαρία είπε εξ αρχής στον αρχηγό της ομάδας της, Άγγελο, πως δεν της αρέσει καθόλου που θέλουν να βάλουν μανιτάρι σε όλα τους τα πιάτα, ενώ την ώρα που ο Άγγελος παρουσίασε τα πιάτα της ομάδας του στους κριτές εξομολογήθηκε πως πιέστηκε πολύ και πήρε όλο το βάρος πάνω του σε αυτή την ομαδική.

«Έφαγα ψυχολογικά χαστούκια. Χρειαζόμουν βοήθεια. Ήμουν σε δύο πιάτα» είπε. Ενώ, στις δηλώσεις του στην κάμερα του διαγωνισμού «έδωσε στεγνά» τη Λαζαρίδου λέγοντας πως εκείνη δεν έκανε τίποτα στη δοκιμασία.

MasterChef 2023: Η ενόχληση της Λαζαρίδου με τα σχόλια για τα φρύδια της

Τα καλοσχηματισμένα, μαύρα και πυκνά φρύδια της Μαρίας Λαζαρίδου είναι σίγουρα δύο από τους πρωταγωνιστές του φετινού MasterChef!

Οι συμπαίκτες της την «πειράζουν» συνεχώς για τα φρύδια «που έχουν προσωπικότητα», όμως σήμερα, μία μέρα κρίσιμης ομαδικής που το άγχος «χτύπησε κόκκινο», η Μαρία Λαζαρίδου δεν… γέλασε με το αστείο του Άγγελου.

«Θα μου πέσουν τα φρύδια μετά τον διαγωνισμό τόσο που τα μελετάτε!» είπε εκνευρισμένη στον Άγγελο και πρόσθεσε: «Άλλοι πάνε και πληρώνουν για να τα έχουν! Σαν να τα κακολογείτε είναι!». «Δεν τα κακολόγησα» αποκρίθηκε ο Άγγελος.

MasterChef: Οι κριτές δοκιμάζουν τα πιάτα των δύο ομάδων

MasterChef: Το trailer της Παρασκευής

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα