MasterChef: Μαρία και Νίκος σε απίστευτη ένταση μπροστά στους κριτές – “Μην πιάνετε μανάδες στο στόμα”

MasterChef: Μαρία και Νίκος σε απίστευτη ένταση μπροστά στους κριτές – “Μην πιάνετε μανάδες στο στόμα”
MasterChef YouTube

Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη έλυσαν τις διαφορές τους στο συμβούλιο του MasterChef μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παικτών. Η ομάδα που κέρδισε τη δοκιμασία.

Με ανεβασμένους τόνους, αρκετή ένταση και απαραίτηση την παρέμβαση των τριών κριτών συνοδεύτηκε το Συμβούλιο που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (05/05) στο MasterChef, όπου οι παίκτες μετά την ομαδική δοκιμασία στη Σπάρτη βρέθηκαν ενώπιον των κριτών για να μάθουν ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει.

Μία ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Νίκο Τράκα για το γιατί πιστεύει ότι τον επέλεξε η Μαρία Μπέη ως αρχηγό στην αντίπαλη ομάδα ήταν η αφορμή για να ξετυλιχθεί μία συζήτηση ανάμεσα στους δύο διαγωνιζόμενους, με τον Νίκο να κατηγορεί τη Μαρία ότι ξεκίνησε ένα ψυχολογικό παιχνίδι εναντίον του πριν την ομαδική δοκιμασία, μειώνοντας τα πιάτα που έχει βγάλει ο παίκτης καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης έφτασε μέχρι αυτό το σημείο επειδή τον έχουν “κουβαλήσει” οι συμπαίκτες του.

Η Μαρία Μπέη προσπάθησε να αντικρούσει τα λεγόμενα του Νίκου όμως δεν άργησε να περάσει στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας μια ατάκα του διαγωνιζόμενου μετά τη δοκιμασία Mystery Box με το αγαπημένο φαγητό από την παιδική ηλικία τους, φτιαγμένο από τα χέρια της μητέρας τους, που όπως τον κατηγόρησε, είπε ότι η παίκτρια θα κέρδιζε επειδή λείπει η μητέρα της.

“Δεν πιάνω ποτέ στο στόμα μου μανάδες κανενός. Τώρα εάν έφαγες εσύ παραπληροφόρηση και θες να το πιστέψεις πίστεψέ το. Άκουσες να λέω αυτό το πράγμα; Αν σε έπιασε κάποιος και στο είπε αυτό είναι μεγάλος μ@@@ς”, είπε φανερά εκνευρισμένος ο Νίκος Τράκας, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

“Πρώτον είναι άτοπο το σχόλιο της Μπέη για τη μητέρα της, ότι είπα εγώ κάτι, δεύτερον όταν τη ρώτησα ευθέως και μπροστά στους κριτές, γιατί δεν έχω κάτι να φοβηθώ και να την πιάσω κρυφά, ποιος της το είπε κοιτούσε κάτω, δεν λέει αλήθεια. Ο στόχος; Για να βγει από πάνω, για να αιτιολογήσει όλη αυτή τη βλακεία που έχει δημιουργήσει μόνη της, πιστεύοντας ότι θα μου παίξει εμένα ψυχολογικό παιχνίδι η Μπέη και νομίζει ότι θα πάω στη γωνία μου να κλάψω”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Τράκας.

MasterChef: Η ομάδα που κέρδισε τη δοκιμασία

Κόκκινοι και Μπλε βρέθηκαν μπροστά στους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για να ακούσουν τη βαθμολογία τους, ωστόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους επιφύλασσε μία έκπληξη, αφού δεν ανακοίνωσαν τους βαθμούς για κάθε πιάτο ξεχωριστά αλλά τη συνολική βαθμολογία.

Οι παίκτες περίμεναν με κομμένη την ανάσα και τελικά όπως ανακοίνωσαν οι κριτές η κόκκινη ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια συγκεντρώνοντας συνολικά 111 βαθμούς έναντι της μπλε ομάδας που βρέθηκε αρκετά πίσω, καταφέρνοντας να αποσπάσει μόλις 75 βαθμούς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα