Masterchef: “Ρινγκ” το πλατό, επεμβαίνουν οι κριτές – “Εσύ ποιος είσαι και με κρίνεις; Πώς σε λένε;”

Masterchef: “Ρινγκ” το πλατό, επεμβαίνουν οι κριτές – “Εσύ ποιος είσαι και με κρίνεις; Πώς σε λένε;”
Masterchef star tv

Τεράστια ένταση στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής, ένα βήμα πριν την τελική ευθεία;

Με ένα νέο, ανατρεπτικό επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Οι παίκτες ετοιμάστηκαν για μια νέα εξωτερική δοκιμασία στη Λακωνία, με τις δύο ομάδες να βάζουν τα δυνατά τους στην κουζίνα.

Μπέη για Τράκα: «Έχει σηκώσει τον αμανέ – Εγώ εδώ μέσα δε βλέπω κανέναν»

Νέο beef ξεκίνησε στο MasterChef 2023 ανάμεσα στη Μαρία Μπέη και στον Νίκο Τράκα. Η 23χρονη παίκτρια είχε τα πλεονεκτήματα στη νέα ομαδική δοκιμασία και όρισε ως αρχηγό των κόκκινων τον Νίκο, ο οποίος έχει περάσει κατευθείαν στον τελικό και έχει κερδίσει και τα 10.000 ευρώ στο Silver Award.

«Ξενέρωσα που πήγε κατευθείαν τελικό λόγω των πλεονεκτημάτων που είχε στην προηγούμενη ομαδική που ήμασταν μαζί. Εμείς τον κουβαλήσαμε και κατάφερε και πήγε τελικό κατευθείαν και επίσης, μετά τα δέκα χιλιάρικα που κέρδισε, έχει σηκώσει πολύ τον αμανέ μέσα στο σπίτι. Και με ενόχλησε και που είπε ότι κέρδισα με τον μουσακά επειδή η μαμά μου δεν μπορούσε να έρθει» είπε η Μαρία στην κάμερα του διαγωνισμού φανερά ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του συμπαίκτη της.

«Οι περισσότεροι φοβούνται να κοντραριστούν μαζί του. Εγώ εδώ μέσα δε βλέπω κανέναν. Να κοντραριστούμε!» πρόσθεσε η Μαρία Μπέη.

Mε τη σειρά του ο Νίκος είπε εκνευρισμένος στην κάμερα του MasterChef: «Πολλοί εδώ μέσα νομίζουν ότι δεν αξίζω να είμαι εδώ που είμαι και ότι είμαι κατά τύχη. Νομίζουν ότι με… κουβαλήσανε για να πάρω το silver! Η φίλη μου η Μαρία 23 χρόνων executive chef. Στα 23 έσκυβα το κεφάλι και δούλευα. Να ήταν η ζήλεια ψώρα να γεμίσει όλη η χώρα! Τι να κάνουμε, το έχασε, πονάει».

Masterchef: Πουλί κουτσούλησε τη Μαρία Λαζαρίδου

Σε μία επική τηλεοπτική στιγμή, την ώρα που η Κόκκινη ομάδα μελετούσε στην εξοχή της Πελοποννήσου τα πιάτα που θα ετοιμάσει για τη νέα ομαδική δοκιμασία, ένα πουλί… κουτσούλησε τη Μαρία Λαζαρίδου.

«Μπορώ να έχω λίγο χαρτί;» είπε σοκαρισμένη η παίκτρια, με τους συμπαίκτες της να έχουν σαστίσει.

«Με χ@ζουν τα πουλιά. Θα πάρω λεφτά;» πρόσθεσε στη συνέχεια και όλοι έλιωσαν στα γέλια με αυτό που συνέβη, ενώ ο Μότο- Μότο το θεώρησε «τύχη» και είπε ότι σίγουρα θα κερδίσουν στη δοκιμασία μετά από το ατυχές αυτό περιστατικό.

Masterchef: Η ώρα της αξιολόγησης των πιάτων

Οι κριτές δοκίμασαν και βαθμολόγησαν τα πιάτα των δύο ομάδων. Το επίπεδο είναι υψηλό, αλλά τα λάθη στις παρασκευές ήταν πάρα πολλά.

Masterchef: Τεράστια ένταση στο αποψινό επεισόδιο

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (5/5), οι δύο ομάδες έρχονται στο πλατό, για να ακούσουν την κριτική των τριών σεφ, γεγονός που θα δημιουργήσει μεγάλες κόντρες.

Πόσο καλά κατάφεραν να συνεργαστούν οι δύο ομάδες; Μια διαφωνία ανάμεσα στους αρχηγούς «ρίχνει λάδι στη φωτιά» και οι τόνοι ανεβαίνουν, φέρνοντας τους διαγωνιζόμενους σε μεγάλη ρήξη.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των πιάτων η ένταση θα είναι τεράστια, ενώ πρωταγωνιστής ενός μεγάλου τσακωμού θα είναι ο Ηλίας.

Ποια ομάδα θα πάρει τη χαμηλότερη βαθμολογία; Ποιοι θα βγουν στον “τάκο” και ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής, λίγο πριν την τελική ευθεία;

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα