Μέγκι Ντρίο: Αν δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, τότε γιατί όλοι ασχολούνται μαζί μου;

Μέγκι Ντρίο: Αν δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, τότε γιατί όλοι ασχολούνται μαζί μου;

Η Μέγκι Ντρίο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show και μίλησε για το GNTM, για τις συμπαίκτριές της, αλλά και για τον εαυτό της και την προσωπικότητά της.

Η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show και μίλησε για όλα: για το GNTM, για τις συμπαίκτριές της, για το bullying, αλλά και για τον εαυτό της και την προσωπικότητά της.

Πριν, όμως, έρθει η στιγμή της συνέντευξης, η Μέγκι “δοκιμάστηκε” από τις “Μύγες”, την ομάδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που περνάει από υποθετικό κάστινγκ τους καλεσμένους και τους κάνει άβολες, συνήθως, ερωτήσεις.

Μάλιστα, με ένα φτυάρι που της έδωσαν, “έθαψε” τις συμπαίκτριές της, ενώ δεν δίστασε να “βάλει στη θέση” τους τις “Μύγες”, λέγοντας: “Αν δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, τότε γιατί όλοι ασχολούνται μαζί μου;”.

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στον Γρηγόρη για το bullying που έχει βιώσει και συνεχίζει να βιώνει όλα αυτά τα χρόνια για την καταγωγή της από την Αλβανία και αποκάλυψε ότι σταμάτησε το σχολείο για έναν χρόνο και έδωσε τις εξετάσεις μέσω internet λόγω αυτού.

Πρόσθεσε, επίσης, πως δεν έχει σχέση, γιατί έχει πολύ δύσκολη προσωπικότητα και αρκετές “παραξενιά”, ενώ, όπως είπε, είναι πολύ δυναμική και αυτό δημιουργεί εμπόδια στις σχέσεις της με τους άντρες.

Όπως δήλωσε, άκουγε σχόλια για την καταγωγή της ακόμη και μέσα στο σπίτι του GNTM, για το οποίο μίλησε εκτενώς, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά των συμπαικτριών της και για την “εικόνα” της που βγήκε προς τα έξω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version