My Style Rocks: Φόρεσε 3D print λούτρινη νυχτερίδα για μπλούζα αλλά δεν εντυπωσίασε

My Style Rocks: Φόρεσε 3D print λούτρινη νυχτερίδα για μπλούζα αλλά δεν εντυπωσίασε
Glomex

Η Ειρήνη Καζάκη σε μια extreme εμφάνιση στο My Style Rocks. Τα σχόλια των κριτών και ο έντονος καυγάς με την Ίριδα Παπουτσή.

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης στον ΣΚΑΙ με ένα νέο επεισόδιο. Οι κριτές αξιολόγησαν με αυστηρότητα τις επιλογές των διαγωνιζόμενων, οι οποίες βρίσκονται για ακόμη μια φορά στα “μαχαίρια”.

Από τις παρουσίες των κοριτσιών ξεχώρισε για ακόμη μια φορά αυτή της Ειρήνης Καζάκη, η οποία επέλεξε 3D print λούτρινη νυχτερίδα για μπλούζα, την οποία είπε ότι είχε σχεδιάσει μια φίλη της.

Ωστόσο το λουκ της δεν εντυπωσίασε τις συμπαίκτριές της αλλά ούτε και τους κριτές, οι οποίοι σχολίασαν πως θυμίζει πιτζάμες.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση ανάμεσα στην Ίριδα και την Ειρήνη, η οποία μάλιστα συνεχίστηκε και όταν εμφανίστηκε ξανά η δεύτερη για να βαθμολογηθεί.

Συγκεκριμένα, η Ίριδα είπε στην Ειρήνη κατά την αξιολόγηση του στυλ της, πως της οφείλει μια συγγνώμη, καθώς κατά την δική της εμφάνιση η Ειρήνη την είχε αποκαλέσει “γελοία”

Γελοία είσαι εσυ αρχικά, για να απαντήσω σε αυτό που μου είπες πριν και ήταν πολύ άσχημο. Και όπως και περίμενες μια συγγνώμη από τη Νικόλ πριν που σε είπε “κλόουν”, έτσι και εγώ περιμένω μια συγγνώμη. Εάν θέλεις βέβαια και αν θέλεις και να το ξανασκεφτείς. Και σίγουρα είναι και αυτό που εκπέμπεις, σίγουρα”, είπε η διαγωνιζόμενη για το look της Ειρήνης.

“Χάνω την εκτίμηση μου προς την Ίριδα, και ίσως να σταματήσω να ασχολούμαι μαζί της“, απάντησε στην συνέχεια η Ειρήνη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα