My Style Rocks: Συγκινήθηκε η Emilia – Το πρόβλημα υγείας και οι γιατροί που της έσωσαν τη ζωή

My Style Rocks: Συγκινήθηκε η Emilia – Το πρόβλημα υγείας και οι γιατροί που της έσωσαν τη ζωή
Emilia Vodos στο My Style Rocks Glomex

Η Emilia Vodos αποκάλυψε μια προσωπική ιστορία με θέμα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν και "λύγισε" στο My Style Rocks, αφιερώνοντας την εμφάνισή της στις γιατρούς της. Το δημόσιο "ευχαριστώ".

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης (31/05) στον ΣΚΑΙ με ένα νέο επεισόδιο και ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης κλήθηκαν για ακόμη μια φορά να αξιολογήσουν τις στυλιστικές επιλογές των διαγωνιζόμενων.

Μία από τις κοπέλες του διαγωνισμού συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, περιγράφοντας μία πολύ προσωπική ιστορία, την οποία συνέδεσε με το concept της. Ο λόγος για την Emilia Vodos, η οποία αποκάλυψε πως αφιερώνει την εμφάνισή της στις γιατρούς της, οι οποίες της έσωσαν τη ζωή.

“Είναι ένα απ’ τα αγαπημένα μου τραγούδια. Εγώ το επέλεξα” είπε αρχικά η παίκτρια για το τραγούδι “Δεν έχω πολλά” της Γλυκερίας, το οποίο ακούστηκε κατά την διάρκεια της πασαρέλας της.

Στη συνέχεια, η Emilia Vodos, που ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, είπε: “Είμαι στην Ιθάκη, σε ένα από τα αγαπημένα μου νησιά. Είμαι με το σκάφος και έχω καλέσει δύο γυναίκες, οι οποίες στη ζωή μου έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο. Είναι οι δύο γιατρίνες μου, που κάποια στιγμή, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση υγείας που δεν μπορούσε κανένας γιατρός να σώσει, οι συγκεκριμένες πραγματικά μου έσωσαν τη ζωή. Θέλω να τις ευχαριστήσω δημόσια και να τους αφιερώσω αυτή την εμφάνιση. Είναι πολύ περήφανες για μένα“.

Η εμφάνιση της παίκτριας άρεσε στους κριτές, οι οποίοι την βρήκαν, ναι μεν λιτή, αλλά πολύ κομψή και σωστή για το concept που επέλεξε. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός δεν παρέλειψε να σχολιάσει το σκίσιμο της φούστας και το γεγονός ότι η Emilia την τραβούσε συνέχεια για να φανεί το πόδι της, με την ίδια να απαντά:Ε να το δείξουμε λίγο!”.

My Style Rocks: Όλη η εμφάνιση της Emilia Vodos

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα