My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η “πελούσια” Emilia μετά την κριτική του Σκουλού

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η “πελούσια” Emilia μετά την κριτική του Σκουλού
glomex/σκαϊ

Δυσαρεστημένη από τα σχόλια των κριτών για το instagram look της ήταν η Emilia στο σημερινό πλατό του My Style Rocks. Ο εκνευρισμός της στα σχόλια του Δημήτρη Σκουλού.

Το My Style Rocks επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (29/5) στον ΣΚΑΪ με ένα νέο επεισόδιο, χωρίς να λείπουν ούτε αυτή τη φορά οι εντάσεις από το πλατό.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης κλήθηκαν για ακόμη μια φορά να αξιολογήσουν τις στυλιστικές επιλογές των διαγωνιζόμενων.

Ωστόσο, όταν ήρθε η σειρά της Emilia Vodos, “άναψαν” τα αίματα, με τον Δημήτρη Σκουλό αρχικά να την καλωσορίζει στο πλατό λέγοντάς της “γεια σου πελούσια”.

Στη συνέχεια, ζητήθηκε από την Emilia να περιγράψει το σκεπτικό της για το instagram look που έπρεπε να παρουσιάσουν στο σημερινό επεισόδιο οι διαγωνιζόμενες. Εκείνη έδειξε ένα σημείο στα αριστερά της όπου θα είναι παρκαρισμένο το αμάξι της – μια λευκή rolls royce όπως είπε χαρακτηριστικά – με τον οδηγό της.

Μετά από αυτό ο Δημήτρης Σκουλός ζήτησε από την Emilia να κάνει μια απότομη περιστροφή γύρω από τον εαυτό της λόγω της κίνησης του ρούχου το οποίο φόρεσε στο κάτω μέρος, με την διαγωνιζόμενη να δυσκολεύεται να το υλοποιήσει και να συνεχίζει να περπατά στο πλατό. “Εγώ δεν δέχομαι μια basic πόζα από εσένα για το Instagram” σχολίασε στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Η εικόνα σου είναι να στέκεσαι έτσι, με αυτό το ρούχο, και να περπατάς απλά;” τη ρώτησε ο Δημήτρης Σκουλός, με την Emilia να απαντά ενοχλημένη “αν θεωρείτε ότι δεν βλέπετε κάτι ωραίο, βαθμολογήστε με να περάσω παρακάτω, δεν μπορώ να κάνω κάτι” και τον Σκουλό να απαντάει: “Να σε βοηθήσω ήθελα”.

“Είναι κρίμα γιατί ρίχνουμε πολύ προσπάθεια εδώ για να βαθμολογηθώ εδώ για μια πόζα που δεν γνωρίζω πώς να κάνω. Προσπάθησα, δεν το ‘χω. Θα τη μάθω σιγά σιγά” συνέχισε η Emilia με τον κριτή του My Style Rocks να της απαντά πως “αυτό το ρούχο δεν είναι ωραίο αλλά ινσταγκραμικά επειδή αποκτά έναν όγκο το κάνει ενδιαφέρον. Το πάνω κομμάτι από μόνο του με τον όγκο που έχει είναι ινσταγκραμικό και θα τραβήξει τα βλέμματα, που αυτός είναι ο σκοπός”. “Δεν θέλω αν σου ακυρώσω την εμφάνιση” είπε στη συνέχεια και τη βαθμολόγησε με δύο.

Ανάλογα ήταν και τα σχόλια και οι βαθμολογίες των υπόλοιπων κριτών, με την Emilia να φεύγει τελικά από το πλατό στεναχωρημένη και να ξεσπά σε κλάματα κατά την αποχώρησή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα