Netflix: Οκτώβριος με συνέχεια του Breaking Bad, Peaky Blinders και φάρσες αλά Stranger Things

Netflix: Οκτώβριος με συνέχεια του Breaking Bad, Peaky Blinders και φάρσες αλά Stranger Things

Στις 11 Οκτωβρίου, η ψηφιακή πλατφόρμα ανεβάζει το "El Camino" και σύμφωνα με την υπόθεση, "ο φυγάς Τζέσι Πίκμαν (Άαρον Πολ) τρέχει να ξεφύγει από τους απαγωγείς του, τον νόμο και το παρελθόν του".

Λίγο ακόμη υπομονή για τους φίλους του Breaking Bad μιας και το Netflix μας φέρνει αυτό το μήνα την πολυαναμενόμενη συνέχεια στις οθόνες μας.

Συγκεκριμένα, στις 11 Οκτωβρίου, η ψηφιακή πλατφόρμα ανεβάζει το “El Camino” και σύμφωνα με την υπόθεση, “ο φυγάς Τζέσι Πίκμαν (Άαρον Πολ) τρέχει να ξεφύγει από τους απαγωγείς του, τον νόμο και το παρελθόν του”.

Ακόμη, στις 25 Οκτωβρίου έρχεται το Prank Encounters με τον Dustin του tranger Things να κάνει ένα διάλειμμα από τον δυστοπικό κόσμο του Hawkins.

Εδώ ο Gaten Matarazzo θα παρουσιάζει την εκπομπή με φάρσες όπου βάσει σεναρίου, σε κάθε επεισόδιο: “δύο εντελώς άγνωστοι πιστεύουν ότι ξεκινούν την πρώτη τους μέρα σε μία νέα δουλειά όπου όλα συνήθως κυλούν τυπικά έως ότου τα μονοπάτια τους συναντιούνται και αυτές οι θέσεις μερικής απασχόλησης μετατρέπονται σε εφιάλτες φουλ ωραρίου!”.

Στις 4 Οκτωβρίου ανεβαίνουν στην πλατφόρμα και όλα τα επεισόδια της 5ης σεζόν του Peaky Blinders, έξι συνολικά, τα οποία έχουν παίξει ήδη στο BBC One.

 Στο Netflix μπορείτε να βρείτε επίσης όλα τα επεισόδια του Walking Dead μέχρι σήμερα, ενώ στις 9 Οκτωβρίου ανεβαίνει η 9η σεζόν, ενώ είμαστε φυσικά εν αναμονή της 10ης κατά σειρά με την αγωνία να είναι στα ύψη.

Στο Μεγαλώνοντας τον Ντίον που βγαίνει στις 4 Οκτωβρίου, μια μητέρα προσπαθεί να κρύψει τις υπερδυνάμεις του γιου της για να τον προστατεύσει από την εκμετάλλευση, ερευνώντας την προέλευσή τους και το θάνατο του συζύγου της.

Το ομώνυμο κόμικ του Dennis Liu γίνεται σειρά σε μια οικογενειακή, sci-fi παραγωγή με τον Michael B. Jordan στο “τιμόνι”.

Ακόμη, στις 18 του μήνα έρχεται η σειρά “Η Ζωή με τον Εαυτό μου” με τους Πολ Ραντ, Άισλινγκ Μπία, Ντέσμιν Μπόρχες στην οποία ένας “άνδρας που βρίσκεται σε γενικό αδιέξοδο υποβάλλεται σε μια μυστηριώδη θεραπεία και ανακαλύπτει ότι έχει αντικατασταθεί από μια καλύτερη έκδοση του εαυτού του”.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική, αφού στις 9 Οκτωβρίου ντεμπουτάρει το “Rhythm + Flow”, το το πρώτο τάλεντ σόου για τη γνωστή πλατφόρμα streaming με αντικείμενο το χιπ χοπ.

Οι κριτές Cardi B, Chance the Rapper και T.I. αναζητούν τον επόμενο σταρ της χιπ-χοπ σ’ αυτήν τη διαγωνιστική μουσική σειρά, όπως μας ενημερώνει το Netflix.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα