Nomads: Ποιοι μένουν, ποιοι αποχωρούν – Λύγισε η Αλεξανδράκη και ζήτησε να φύγει

Nomads: Ποιοι μένουν, ποιοι αποχωρούν – Λύγισε η Αλεξανδράκη και ζήτησε να φύγει

Ποιοι είναι οι Επίλεκτοι έτσι όπως διαμορφώνονται οι ομάδες πριν μπουν στο show οι πρώην παίκτες του Survivor. Γιατί ζήτησε να φύγει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ψηφίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό του Nomads να παραμείνει στο ριάλτι, βάζοντάς την στην ομάδα των επίλεκτων.

Ωστόσο η ίδια ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει και να δώσει τη θέση της στον Δημήτρη Γιαλαμά. Ο λόγος που επικαλέστηκε είναι ότι δεν αντέχει μακριά άλλο από τον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω καταρχήν και είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος αλλά θα ήθελα να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και στην παραγωγή και στους συμπαίκτες μου. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθω αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη δεν θέλω να αλλάξω την απόφασή μου”.

Η παίκτρια έλαβε διορία 24 ωρών για να απαντήσει, με την ίδια να λέει πάντως πως “η διορία είναι περιττή”.

Οι πέντε Επίλεκτοι που ψήφισε το κοινό είναι οι: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Χρήστος Βασιλόπουλος. Νωρίτερα, είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Επίλεκτους οι Mike, Μάριος Ακριβόπουλος, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Δημήτρης Μαρμαράς και Γρηγόρης Μόργκαν.

Αντίθετα, αποχωρούν οι: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Κοργιαλάς.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας στο 2:35:15 του παρακάτω βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα