Nomads: Στα δύο η ομάδα της φωτιάς – Αιφνιδιαστική αποχώρηση από τους Ωκεανούς

Nomads: Στα δύο η ομάδα της φωτιάς – Αιφνιδιαστική αποχώρηση από τους Ωκεανούς

Στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα των αρχηγών -

Ολοένα και πιο δύσκολες οι συνθήκες στο Nomads, με τους χαρακτήρες να αποκαλύπτονται από τη μία στους Νομάδες της Φωτιάς και μια ακόμη αποχώρηση λόγω τραυματισμού από την ομάδα των Ωκεανών. Όπως φάνηκε και από το επεισόδιο της Τρίτης, στη φωτιά τα πνεύματα οξύνονται μέρα με την ημέρα. Πλέον, οι Αναδιώτης και Μαυρίδης βρίσκονται πολύ κοντά, με τους υπόλοιπους να δείχνουν εμφανώς την ενόχλησή τους.

“Ο Νίκος είναι λίγο παραπάνω ειρωνικός απ’ όσο πρέπει. Άντρες είμαστε, θα παίξουμε με τα κουβαδάκια μας” σχολίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην παρεξήγηση με τον Αναδιώτη και ενώ η ομάδα απλά χαλάρωνε στην παραλία. “Ο Δημήτρης με διέκοψε με ένα έντονο ύφος, δεν τον παρεξηγώ, πιτσιρικάς είναι”, ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Αναδιώτης.

«Έχω τραυματιστεί στο γόνατο και αυτό δυστυχώς δεν με βοηθά στο να συνεχίσω. Λυπάμαι που δεν χαιρέτησα τα παιδιά. Μαυρίδη να ξέρεις πως νομίζω ότι θα ρίξουμε πολύ γέλιο με σένα. Ελπίζω να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ για όλα». Με αυτό το μήνυμα η Ειρήνη Ζάχου ανακοινώνει την αποχώρησή της στο αποψινό επεισόδιο του Nomads.

Στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα των αρχηγών για το έπαθλο και τη στιγμή επικοινωνίας. Ο αρχηγός που θα κερδίσει το αγώνισμα, θα πάρει μαζί του μόνο 3 παίκτες από την ομάδα του. Το έπαθλο θα είναι μία βόλτα στο «Puerto Princesa», το μεγαλύτερο υπόγειο ποτάμι της Ασίας και 2ο στον κόσμο. Η στιγμή επικοινωνίας θα είναι για όλη την ομάδα.

Ακόμη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι δύο ομάδες, μέσω βιντεοκλήσης, αποχαιρετούν την Ειρήνη Ζάχου που βρίσκεται στο νοσοκομείο της Μανίλα και αποχωρεί από το NOMADS λόγω τραυματισμού. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα