Nomads: Η συγκινητική κατάθεση ψυχής του Στέλιου Χανταμπάκη

Nomads: Η συγκινητική κατάθεση ψυχής του Στέλιου Χανταμπάκη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης "σώθηκε" από τον κόσμο και έτσι έφυγαν ο Σπαλιάρας και η Καμαρωτάκη. Ήταν κάτι που δεν περίμενε, λαμβάνοντας υπόψιν τη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε συγκινημένος στον Σάββα Πούμπουρα για τη στήριξη του κόσμου, ύστερα από την αποχώρηση της Καμαρωτάκη και του Σπαλιάρα από το Nomads. Δεν περίμενε να μείνει εκείνος και να φύγει ο Γιάννης.

“Αξίζει πάρα πολύ αγωνιστικά και το έχει αποδείξει”, δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν άκουσε πως αποχωρεί ο ίδιος. “Ο Στέλιος έχει πληρώσει πολύ ακριβά τα λάθη που έκανε στο παρελθόν και του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία”, πρόσθεσε.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δήλωσε με τη σειρά του: “Δεν το περίμενα. Πίστευα ότι θα φύγω σήμερα. Ο κόσμος είναι ένα κομμάτι που έλειπε από την ψυχολογία μου στο παιχνίδι, όσο καλά κι αν πήγαινα στα αγωνίσματα. Νομίζω τώρα ξεκινά το Nomads για μένα, γιατί παίρνω μια μεγάλη βοήθεια.”

Συνέχισε λέγοντας: “Είμαι αγχωμένος γιατί πρέπει αυτό να το ανταποδώσω με πολλά ευχαριστώ και δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό, ειδικά αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, τους ευχαριστώ όλους.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα