Παραμονή Χριστουγέννων: Τα εορταστικά προγράμματα στην τηλεόραση για το αποψινό ρεβεγιόν

Παραμονή Χριστουγέννων: Τα εορταστικά προγράμματα στην τηλεόραση για το αποψινό ρεβεγιόν
"Σπίτι Με Το Mega" - Πάολα και Γιάννης Πλούταρχος mega tv

Μουσική, χορός και λάμψη θα "κυριαρχήσουν" στην ελληνική τηλεόραση το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων. Οι προτάσεις για όσους μείνουν απόψε στο σπίτι.

Γεμάτα μουσική, χορό και διασκέδαση θα είναι τα τηλεοπτικά προγράμματα που θα προβληθούν το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων, κρατώντας συντροφιά σε όσους μείνουν απόψε στο σπίτι.

Ακολουθούν τα μουσικά πρόγραμμα που θα προβληθούν το βράδυ του Σαββάτου (24/12), καθώς και οι χριστουγεννιάτικες (και όχι μόνο) ταινίες, τις οποίες μπορούμε να απολαύσουμε.

Alpha: Χριστουγεννιάτικο “Just The 2 Of Us” με Κατερίνα Στανίση και Νίκο Μακρόπουλο στις 20:00

Ο μεγάλος χριστουγεννιάτικος ημιτελικός στο «Just the 2 of Us» θα έχει λάμψη, εκπλήξεις, χορό, μουσική και φυσικά πολύ τραγούδι.

Το μουσικό show θα χαρίσει στις 20:00 στον Alpha μια αξέχαστη βραδιά παραμονής Χριστουγέννων με συναρπαστικές ερμηνείες που θα συγκινήσουν, ανατροπές, διασκέδαση και φυσικά ανεβασμένη διάθεση σε έναν μεγάλο ημιτελικό.

Η Κατερίνα Στανίση με την αυθεντική λαϊκή φωνή της θα μας τραγουδήσει τις μεγάλες της επιτυχίες, ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται για να ξεσηκώσει, ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Μιχάλης με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη θα ταξιδέψουν τους τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα σ’ ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι. Η Φωτεινή Δάρρα με την παιδική χορωδία και η μπάντα της Πυροσβεστικής θα διασκεδάσουν το κοινό με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Σταθερή αξία του «J2US» τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή θα βρίσκονται στο πλάι των ζευγαριών αλλά και απέναντί τους… έτοιμοι να τους αξιολογήσουν για να βρουν το ζευγάρι που θα ξεχωρίσει!

Στον Alpha τo Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, στις 20:00 γιατί…παίζει πάρτι στο Just και μάλιστα χριστουγεννιάτικο.

“Σπίτι Με Το Mega” με Πάολα, Γιάννη Πλούταρχο και Νίκο Ζωιδάκη στις 21:00

Το πιο λαμπερό ρεβεγιόν Χριστουγέννων έρχεται στο MEGA, για ένα μεγάλο μουσικό πάρτι, που θα ξεσηκώσει για τα καλά τους τηλεθεατές!

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» γιορτάζουμε με χαρά και αισιοδοξία την παραμονή των Χριστουγέννων παρέα με την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες και μια παρέα από γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα σε ένα εορταστικό show με κέφι, μουσική, τραγούδι και πολύ χορό.

Η Πάολα με την αυθεντική λαϊκή φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία και ο Γιάννης Πλούταρχος με την αισθαντική ερμηνεία των μεγάλων επιτυχιών του συναντιούνται επί σκηνής και μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές και ντουέτα-έκπληξη.

Στο ξεκίνημα της ξεχωριστής αυτής νύχτας οι παιδικές φωνές της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου θα μας μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με κάλαντα και τραγούδια.

Τη δική του νότα στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα θα δώσει ο λυράρης Νίκος Ζωιδάκης, με τις μαντινάδες του, ενώ παραδοσιακά συγκροτήματα θα μας ξεσηκώσουν με χορούς από την Κρήτη και τον Πόντο.

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και δημοφιλείς καλεσμένοι πλημμυρίζουν με λάμψη και χαμόγελα τη βραδιά, και στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους.

Open: “Ό,τι Αγαπώ” με Κώστα Μεκεδόνα στις 21:00

Η ψυχαγωγική εκπομπή «Ό,τι Αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο επιστρέφει την παραμονή Χριστουγέννων με τα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα και τη φωνή του Κώστα Μακεδόνα!

Παραμονή Χριστουγέννων, ο Γιάννης Μπέζος σας προσκαλεί σε ένα ρεβεγιόν γεμάτο κέφι και καλή παρέα, με τα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα και τη φωνή του Κώστα Μακεδόνα!

«Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο παραμονή Χριστουγέννων Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 21:00, στη συχνότητα του OPEN!

ΕΡΤ: Μουσική “Νύχτα Χριστουγέννων” με ταλαντούχους καλλιτέχνες στις 22:00

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φορούν τα καλά τους, αφήνουν πίσω τους τα στούντιο της ΕΡΤ και ξεκινούν μια μεγάλη βόλτα για εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης. Στους στολισμένους δρόμους της, τα θέατρά της, τα όμορφα στέκια της.

Οι String Demons παίζουν γιορτινές μουσικές και η βραδιά των δυο παρουσιαστών ξεκινά με την παρέα τεσσάρων αγαπημένων πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών. Οι Γεωργία Μεσαρίτη, Ορέστης Χαλκιάς, Βαγγέλης Παπαδάκης και Εριφύλη Κιτζόγλου με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό τους αφηγούνται στη Νάνσυ και τον Θανάση πώς είναι τα Χριστούγεννα για τη δική τους γενιά.

Από το σήμερα πάμε σχεδόν έναν αιώνα πίσω, στα Χριστούγεννα της ποτοαπαγόρευσης της δεκαετίας του ’30, με τα swing & jazz κομμάτια των υπέροχων Les Trois Femmes και του κουαρτέτου τους.

Η Νάνσυ και ο Θανάσης συναντούν τους πρωταγωνιστές της παράστασης “Μπαμπάδες με Ρούμι” στην πλατεία του θεάτρου Αλίκη. Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Κώστας Κόκλας, Σοφία Βογιατζάκη και Τζόυς Ευείδη περιγράφουν μοναδικά τα δικά τους Χριστούγεννα. Αυτά που γέλασαν, έκλαψαν, γλέντησαν με την ψυχή τους.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, μερικοί φίλοι ακόμα έχουν στήσει γιορτή στα καμαρίνια του Μικρού Παλλάς. Η παρέα των Θοδωρή Αθερίδη, Δήμητρας Ματσούκα, Αντώνη Κρόμπα, Δημήτρη Σαμόλη και Αναστασίας Τσιλιμπίου μεγαλώνει, με τη Νάνσυ και τον Θανάση, πίσω από τα φώτα της σκηνής.

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος μεταφέρει στους δυο παρουσιαστές, όπως μόνο αυτός ξέρει, το γιορτινό κλίμα της Θεσσαλονίκης από το θέατρο Vergina.

Κι επειδή Χριστούγεννα χωρίς τον αντιήρωα Σκρουτζ, δεν είναι Χριστούγεννα, η Νάνσυ και ο Θανάσης κλείνουν τη βραδιά τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τους συντελεστές του μιούζικαλ “Σκρουτζ, Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία”.

Οι (χριστουγεννιάτικες) ταινίες που θα προβληθούν απόψε

Και για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν μία ή περισσότερες ταινίες απόψε, οι επιλογές είναι εξίσου πολλές.

  • Star: “Το Πλουσιόπαιδο (Richie Rich)” στις 21:00
  • Skai: “Αστερίξ Και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα (Asterix & Obelix: Mission Cleopatre)” στις 21:00
  • Skai: Hugo στις 21:15
  • Ant1: “Last Christmas” στις 00:00
  • Alpha: Η Μαγεία Των Χριστουγέννων (Every Christmas Has A Story) στις 02:00
  • Mega: Χριστουγεννιάτικη Μελωδία (A Christmas Melody) στις 03:10

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα