news 24/7

ΕΡΤ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ).

Εφημερίδες κρεμασμένες σε περίπτερο.

Ζήτημα δημοκρατίας η επιβίωση των εφημερίδων - Γιατί η ΕΡΤ πρέπει να αναβαθμίσει το πρόγραμμά της

"Μένουμε σπίτι", η νέα οικονομική στενότητα, η έλλειψη ουσιαστικής ενίσχυσης από το κράτος, αλλά –πολλές φορές- και η υποβάθμιση της πραγματικής ενημέρωσης, απειλούν τις εφημερίδες με αφανισμό

Το Κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή

ΕΡΤ: Έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό

Η διοίκηση της ΕΡΤ εντείνει τα μέτρα προστασίας που έχει ήδη λάβει για τον κορονοϊό, θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, αλλά και την απρόσκοπτη λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης.

Tο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Κρούσμα κορονοϊου στην ΕΡΤ

Βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο στην ΕΡΤ. Το κρούσμα έχει εντοπιστεί στο τμήμα ροής στο κτήριο, Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Έχει δοθεί εντολή απολύμανσης.

Θάνος Μικρούτσικος: Μια συναυλία όπως θα την ονειρευόταν ο ίδιος

Θάνος Μικρούτσικος: Μια συναυλία όπως θα την ονειρευόταν ο ίδιος

Δείτε τις πιο εμβληματικές στιγμές μιας γιορτής που θα θυμόμαστε για χρόνια - Βαθιά υπόκλιση του κοινού στον Θάνο Μικρούτσικο. Σωστή κίνηση της ΕΡΤ να μεταδώσει τη συναυλία.

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΕΡΤ: Δεν τους άρεσε η παραδοχή Αγγελή πως το FBI του έδωσε λογαριασμό Έλληνα πολιτικού

Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά ΕΡΤ και συγκεκριμένα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. "Λογοκρίθηκε το συγκεκριμένο ενημερωτικό σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ. "Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση" αναφέρει.

Καρέ από την εισβολή της Αστυνομίας στον προαύλιο χώρο της ΑΣΟΕΕ

Γεραπετρίτης - Γεροβασίλη για ΑΣΟΕΕ: "Υπέρμετρη δράση της αστυνομίας" - "Αυτονόητο να παρέμβει στα υπόγεια"

"Ο προηγούμενος νόμος ασύλου δεν ήταν αιτία κακών. Η αστυνομία μπορούσε να παρέμβει με ενημέρωση από τις πρυτανικές αρχές”, ανέφερε η κ. Γεροβασίλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη και είχε έντονο διάλογο με τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

Πέτσας για τα ποδοσφαιρικά τηλεοπτικά δικαιώματα: Η κυβέρνηση σέβεται τα χρήματα των φορογούμενων

Την προηγούμενη και τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., τις διοικήσεις των Superleague 1 και 2, καθώς και όλων των ομάδων, για την επιτυχή έκβαση της διαπραγμάτευσης ευχαρίστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

To Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ έβγαλε ανακοίνωση κατά δημοσιογράφου της για αναρτήσεις υπέρ του ΠΑΜΕ

Η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για τα δύο ποσταρίσματα στο Facebook του Νίκου Αγγελίδη για τα επεισόδια μεταξύ μελών του ΠΑΜΕ και των ΜΑΤ γεγονός που προκάλεσε την εκ νέου αντίδραση του δημοσιογράφου.

To Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Ο Φώτης Καφαράκης νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ

Ο Φώτης Καφαράκης εργάζεται επί τρεις δεκαετίες στην ΕΡΤ και έχει υπηρετήσει την Ενημέρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από θέσεις ευθύνης - Είναι απόφοιτος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ.

Στη Βουλή το θέμα της Forthnet

Στη Βουλη το θέμα της Forthnet

Συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι τοποθετήσεις Παππά και Τζανακόπουλου. Τι απάντησε ο Στ. Πέτσας.

Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των προτεινομένων για τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Βουλή: "Πράσινο φως" από την Επιτροπή Θεσμών για τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ

Για αμερόληπτα και ανεπηρέαστα δελτία ειδήσεων δεσμεύτηκε ο Κωνσταντίνος Ζούλας. "Είμαι τεχνοκράτης και όχι εκπρόσωπος κόμματος" είπε ο Γιώργος Γαμπρίτσος. Πώς ψήφισαν τα κόμματα.

Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των προτεινομένων, Κωνσταντίνου Ζούλα, Γεωργίου Γαμπρίτσου, Νικόλαου Ελματζιόγλου και Ιωάννας Στεφανάκη, για διορισμό στις θέσεις Προέδρου, Διευθύνοντος Συμβούλου και δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ

Ζούλας: Η ΕΡΤ βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της, με άδεια ταμεία

" Στόχος είναι η ΕΡΤ να γίνει πραγματικά ένα δημόσιο και ακηδεμόνευτο μέσο μαζικής ενημέρωσης" τόνισε στη Βουλή ο προτεινόμενος για τη θέση του Προέδρου θέτοντας τους στόχους της δικής του διοίκησης - "Σωστή εταιρική οργάνωση και στελέχωση" είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Γαμπρίτσος, προτεινόμενος Διευθύνων Σύμβουλος.

Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των προτεινομένων, από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Στέλιο Πέτσα, Κωνσταντίνου Ζούλα, Γεωργίου Γαμπρίτσου, Νικόλαου Ελματζιόγλου και Ιωάννας Στεφανάκη, για διορισμό στις θέσεις Προέδρου, Διευθύνοντος Συμβούλου και δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι προτεινόμενοι για τη διοίκηση της ΕΡΤ

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας προτείνεται, από την κυβέρνηση, για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ και ο μηχανικός Ανάπτυξης Τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος, για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Πέτσας για Super League: Απελευθερώσαμε πόρους από τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ για τα υπόλοιπα σπορ

"Θέλω να συγχαρώ και τη διοίκηση της ΕΡΤ και τις ομάδες της Super League και φτάσαμε σε ένα αποτέλεσμα, το οποίο εξοικονομεί σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο 13,1 εκατ. ευρώ για τους Έλληνες φορολογούμενους" είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο Νίκος Παππάς

Ν. Παππάς: Είναι επιλογή της ΝΔ να έχει την ΕΡΤ ως παρία του τηλεοπτικού τοπίου

"Τέλος το δωρεάν θέαμα λοιπόν από τη ΕΡΤ. Τέλος η στήριξη των σωματείων. Όποιος θέλει ποδόσφαιρο να πληρώνει συνδρομή. Αυτή είναι η επιλογή της ΝΔ" τονίζει σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας

Ζούλας: Fake news για το λογαριασμό μου στο twitter

Ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ απάντησε στα περί διαγραφής του λογαριασμού του αλλά και για το υποτιθέμενο ρατσιστικό tweet. "Γνωρίζω ότι στο εξής θα είμαι ένας εύκολος στόχος κριτικής", σημειώνει.

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Μαξίμου: "Κινήσεις και πράξεις που παραπέμπουν σε Όρμπαν και όχι σε Μένουμε Ευρώπη"

Πηγές της Κουμουνδούρου τονίζουν πως «ο ορισμός στη θέση του Προέδρου της ΕΡΤ του υπευθύνου Τύπου του πρωθυπουργού είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι». Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιήσει την κοινοβουλευτική διαδικασία που απαιτείται για τον ορισμό Προέδρου στη δημόσια τηλεόραση, προκειμένου να αποτρέψει την εξέλιξη, αν και οι πιο ψύχραιμοι επιμένουν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί

To Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης για την ΕΡΤ

«Η σημερινή απόφαση του κ. Μητσοτάκη να προτείνει για πρόεδρο της ΕΡΤ τον μέχρι χτες διευθυντή του γραφείου Τύπου του, επιβεβαιώνει την ουσία του περίφημου "επιτελικού κράτους" αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. "Κομματικό φερέφωνο η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ" απαντά ο Στ. Πέτσας.

Ο Ζούλας στην ΕΡΤ, ο Τσιόδρας στο Μαξίμου

Ο Ζούλας στην ΕΡΤ, ο Τσιόδρας στο Μαξίμου

Διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο πρώην εκπρόσωπος του Ποταμιού, καθώς ο Κωνσταντίνος Ζούλας σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει πρόεδρος στη δημόσια τηλεόραση

H Ακριβοπούλου ανακοίνωσε ότι σταματά πρόωρα την εκπομπή "Δεύτερη Ματιά"

H Ακριβοπούλου ανακοίνωσε ότι σταματά πρόωρα την εκπομπή "Δεύτερη Ματιά"

Μέσω Facebook, η δημοσιογράφος γνωστοποίησε ότι η εκπομπή σταματάει, εννέα επεισόδια νωρίτερα από το προγραμματισμένο τέλος της, και αποχαιρέτησε διαδικτυακά τους τηλεοπτικούς της φίλους.

Εξωτερική άποψη του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για ΕΡΤ - Στο τραπέζι και η μετάδοση των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων

Στη σύσκεψη στο Μαξίμου μετείχαν οι συναρμόδιοι Στ. Πέτσας, Χρ. Σταϊκούρας και Λίνα Μενδώνη, ενώ παρών ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης λόγω των πολλών αθλητικών γεγονότων που μεταδίδει η ΕΡΤ - Τι συζήτησαν με Δρόσο.

Επίθεση Πολάκη στη Βίκυ Φλέσσα: Γιατί γυρνάτε εκεί που λοιδωρούσατε;

Επίθεση Πολάκη στη Βίκυ Φλέσσα: Γιατί γυρνάτε εκεί που λοιδωρούσατε;

Αφορμή για τα καυστικά σχόλια του αναπληρωτή υπουργού υγείας στάθηκε η ανακοίνωση της παρουσιάστριας πως επιστρέφει στην ΕΡΤ και στην εκπομπή της μετά την προεκλογική της εκστρατεία για τις ευρωεκλογές αφού υπενθυμίζεται πως ήταν υποψήφια με τη ΝΔ, χωρίς όμως να καταφέρει να εκλεγεί.

Φωτό αρχείου: Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

Τσίπρας στην ΕΡΤ: Οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου - Το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει

Ο πρωθυπουργός μιλώντας στην ΕΡΤ1 είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου και πως θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Παραδέχτηκε την κόπωση της μεσαίας τάξης και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το "παιχνίδι μπορεί να γυρίσει". Προανήγγειλε την τροπολογία για την κατάργηση της αύξησης του αφορολόγητου, η οποία έρχεται την Παρασκευή στη Βουλή.

Εξωτερική άποψη από τα γραφεία της ΝΔ

ΝΔ κατά ΕΡΤ για Αθανασίου: Χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων μας

Για “πρόθυμα φερέφωνα της συριζαϊκής προπαγάνδας” και “προβοκάτορες κατασκευαστές των fakenews” κάνουν λόγο από την αξιωματική αντιπολίτευση. "Παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών ΝΔ και ΚΙΝΑΛ" απαντά το Μαξίμου.