ΕΡΤ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ).

Συγκέντρωση Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Καταγγελίες για τον Ευαγγελισμό: "Η ζωή των εργαζόμενων κινδυνεύει, πολύ πίσω στη συντήρηση"

Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζόμενων στον "Ευαγγελισμό" προχώρησε σε σημαντικές καταγγελίες για την ασφάλεια των κτιριακών εγκαταστάσεων του νοσοκομείου.

Στέλιος Ρόκκος, Μελίνα Ασλανίδου και Stavento στο "Σπίτι με το Mega"

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: 5+1 εορταστικά προγράμματα στην τηλεόραση

Μουσικά προγράμματα, εκπλήξεις και ξεχωριστοί καλεσμένοι θα "κυριαρχήσουν" στην ελληνική τηλεόραση το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς. Έξι προτάσεις για όσους μείνουν στο σπίτι.

Ο Μανώλης Μητσιάς

"Κρίσιμες στιγμές" στην ΕΡΤ για τον Μανώλη Μητσιά

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Μανώλης Μητσιάς, γιόρτασε στο Ηρώδειο τα 50 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα μουσικά μονοπάτια της ζωής του με μία ξεχωριστή συναυλία. 

Η Παναγιώτα Βλαντή

Παναγιώτα Βλαντή: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε - "Ήμουν 22 ετών"

Το κίνημα #metoo και οι αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν ένα από τα θέματα που σχολίασε η Παναγιώτα Βλαντή σε τηλεοπτική της συνέντευξη, κάνοντας παράλληλα μια προσωπική αποκάλυψη.

Παύλος Γερουλάνος

Γερουλάνος: Η πρόταση αποκέντρωσης της εξουσίας και το ενδεχόμενο επαναφοράς του "ΠΑΣΟΚ"

Την άμεση αλλαγή της δομής της εξουσίας και το πέρασμα αποφασιστικών αρμοδιοτήτων σε θεσμούς όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Πανεπιστήμια, τα Επιμελητήρια και οι Συνεταιρισμοί, προτείνει ο Παύλος Γερουλάνος.

Μαρία Παπαφωτίου

Η Μαρία Παπαφωτίου είναι η νεαρή Κυβέλη στην πολυαναμενόμενη σειρά της ΕΡΤ

Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου (την απολαύσαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε στον ρόλο της νεαρής Πηνελόπης Δέλτα στην παράσταση “Ιστορία Χωρίς Όνομα, Το κρυφό πάθος της Πηνελόπης Δέλτα για τον Ιώνα Δραγούμη" που σκηνοθέτησε ο Κώστας Γάκης).

Το νοσοκομείο Βόλου.

Κορονοϊός - Νοσοκομείο Βόλου: Έτοιμο να καταρρεύσει το σύστημα οξυγόνου

Τραγικές οι συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο Βόλου, το οποίο δεν μπορεί να υποστηρίξει τον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται με Covid με το σύστημα του οξυγόνου να είναι έτοιμο να καταρρεύσει.

Οι «Επικίνδυνες» στην ΕΡΤ

Οι "Επικίνδυνες" έρχονται στην ΕΡΤ για να μιλήσουν για τον σεξισμό και την έμφυλη βία

Στην παρουσίαση τρεις γυναίκες που δραστηριοποιούνται ενεργά σε ζητήματα φεμινισμού, η Μαριάννα Σκυλακάκη, η Μαρία Γιαννιού και η Στέλλα Κάσδαγλη δίνουν η μία τη σκυτάλη.

Η Καλομοίρα

H Καλομοίρα μένει εκτός Eurovision

Η Καλομοίρα βρισκόταν στη λίστα των καλλιτεχνών που θα διαγωνίζονταν για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο της Ιταλίας.