Power of Love: Έφυγε ο Παύλος, ήρθαν νέοι παίκτες, άνοιξε η αρνητική ψηφοφορία κοινού

Power of Love: Έφυγε ο Παύλος, ήρθαν νέοι παίκτες, άνοιξε η αρνητική ψηφοφορία κοινού

Πολλές και απανωτές αλλαγές στο σπίτι της αγάπης. Ο Παύλος αποχώρησε με έκτακτη ψηφοφορία από το σπίτι, η Ιόλη και ο Πάνος προσπαθούν να ενσωματωθούν και το κοινό - πλέον! - μπορεί να ψηφίζει αρνητικά.

Τεράστια αναστάτωση επικρατεί στο σπίτι του Power of Love, καθώς οι ανατροπές ήταν πολλές και απανωτές τις τελευταίες δύο μέρες, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην προλαβαίνουν τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

Τη Δευτέρα ο Τζόνι μπήκε στο σπίτι, αλλά δεν πρόλαβε καθόλου να χαρεί τον έρωτά του, αφού την ίδια μέρα η Νέρτζη αποχώρησε από το σπίτι, μετά από την έκτακτη ψηφοφορία που τους όρισε η Μαρία Μπακοδήμου, λόγω της νέας παίκτριας που μπήκε στο παιχνίδι.

Το ίδιο συνέβη και στο σημερινό επεισόδιο, την Τρίτη το απόγευμα, όταν μπήκε νέος παίκτης στο σπίτι των αγοριών. Αγόρια και κορίτσια κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιος προτιμούν να φύγει από το σπίτι και το πρόσωπο αυτό ήταν ο Παύλος, που λίγο πριν είχε ισοψηφίσει με τον Φίλιππο.

Άλλη μια τραγική ειρωνεία, αφού ο Τζόνι και ο Παύλος ήταν πολύ καλοί φίλοι, ενώ ο δεύτερος περίμενε πώς και πώς να γυρίσει στο σπίτι ο κολλητός του. Επίσης, ο Παύλος είχε ήδη ξεκινήσει μια σχέση με την Κατερίνα, την οποία αποχαιρέτησε στο τελευταίο κόκκινο δωμάτιο που έκαναν.

Οι φωνές, οι ειρωνείες και οι εντάσεις δεν έλειψαν, φυσικά, από το “σπίτι της αγάπης”, που θα πρέπει τώρα να συνηθίσει την απουσία των παικτών που έφυγαν και να υποδεχτεί ένθερμα τους καινούργιους παίκτες, την Ιόλη και τον Πάνο. Ο Πάνος ήδη έδειξε ενδιαφέρον για τη Ραφαέλα, τραγουδώντας και αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι, ενώ η Ιόλη τη Δευτέρα δήλωσε πως θα κάνει ερωτική κίνηση προς τον Τζόνι.

Στο μεταξύ, έχει ήδη ανοίξει η ανοίξει η αρνητική ψηφοφορία του κοινού και, πλέον, οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίζουν, όχι μόνο θετικά, αλλά και αρνητικά, τους παίκτες του σπιτιού!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα