Power of love: Το ‘διάγγελμα’ της Στέλλας κατά της Άννας και το κρυφό ραντεβού εκτός σπιτιού

Power of love: Το ‘διάγγελμα’ της Στέλλας κατά της Άννας και το κρυφό ραντεβού εκτός σπιτιού

Η ξανθιά παίκτρια κάλεσε άντρες και γυναίκες για να μιλήσει ανοιχτά για την παρεξήγησή της με την Άννα. Το άσχημο κλίμα και οι εντάσεις οδήγησαν στην αποχώρηση του Νίκου από το σπίτι - Ποιο ζευγάρι επιδόθηκε σε τρυφερά ενσταντανέ κι έκλεισε ραντεβού εκτός σπιτιού

Μετά τα υπονοούμενα που άφησε στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Στέλλα Μιζεράκη αποφάσισε να λύσει δημόσια τις διαφορές που έχει με την Άννα Λορένη.

Κάλεσε όλους τους παίκτες στο σπίτι των γυναικών και κατηγόρησε μπροστά τους την Άννα για προδοσία και διπροσωπία: «Δεν μου αρέσει να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις στον κόσμο, στις παρέες και εδώ πέρα, επειδή είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, δε μου αρέσει να γίνει ούτε εδώ αυτό. Όλοι στην αρχή όταν μπήκαμε εδώ πέρα, δεν ξέραμε ποιος είναι ο άλλος ούτε τι χαρακτήρα έχει και μπορεί να μπερδευτήκαμε. Έχουν δημιουργηθεί κάποιες εντάσεις και κάποιες παρεξηγήσεις και πρέπει να λυθούν. Χθες ας πούμε η Γκαμπριέλα με τον Νίκο διαπληκτίστηκαν λίγο γιατί δεν ξέρει ο Νίκος (τι έχει συμβεί) και αναρωτιέται και αυτός. Και η Γκαμπριέλλα νευρίασε που της ύψωσε τον τόνο της φωνής. Αλλά δεν τα ξέρουν όλοι όλα για να μπορούν να πράξουν ανάλογα» ξεκίνησε η Στέλλα.

«Με ρωτήσατε τι έχει γίνει με την Άννα κι αν τα βρήκαμε. Με την Άννα δεν τα βρήκαμε και χθες που μου ζήτησε να το λύσουμε δεν ήθελα. Ήθελα να το λύσω μπροστά σε όλους. Μου έστειλε μια γνωστή μου ότι έχει δηλώσει συμμετοχή και μπορεί να έρθει στο παιχνίδι. Εγώ το είχα πει αυτό στην Άννα και γύρισε και το είπε» συνέχισε.

«Σε ποιον;» τη διέκοψε η Άννα. «Δεν θα σου πω σε ποιον το είπες γιατί εσύ ξέρεις πού τα έχεις πει όλα αυτά» της αποκρίθηκε η Στέλλα, δείχνοντάς τη με το δάχτυλο. «Ναι, σε ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα. Όχι εδώ μέσα, έξω.» απάντησε η Άννα.

«Επίσης βγήκαν στη δημοσιότητα στα sites και στα περιοδικά στα κανάλια πράγματα μέσα από το σπίτι» επέμεινε η Στέλλα. «Να ξέρεις ότι οι άνθρωποι που είδαν τη χθεσινή σου ενέργεια, θα ψάχνουν σήμερα να “βρουν τον δολοφόνο”. Σας είπα μέσα από την καρδιά μου “δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί”» της είπε η Λορένη.

«Όταν σου λέω κάποια πράγματα και πας και τα λες αυτό είναι προδοσία και διπροσωπία. Και δεν μου αρέσει όταν εμπιστεύομαι κάποιον να μου το κάνουν αυτό» υπογράμμισε τότε η Στέλλα, ενώ στην συνέχεια ανέφερε και παρασκήνιο από την ψηφοφορία.

Παρέμβαση έκανε και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, ο οποίος κατηγόρησε ξανά την Άννα ότι μετέφερε παραφρασμένα πράγματα που της είχε πει, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες. Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης δεν άντεξε την ένταση στην κουβέντα και ζήτησε να μειώσουν τους τόνους που ανέβαιναν διαρκώς, όταν όμως η παράκλησή του δεν εισακούστηκε, αποχώρησε για το σπίτι των αγοριών.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 10.24′ και μετά:

Τρυφερές στιγμές

Μπορεί οι “πρωταγωνιστές” του χθεσινού επεισοδίου να ήταν ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου, οι οποίοι επιδόθηκαν σε τρυφερές στιγμές, μέλια και παραδοχές του έρωτά τους, ωστόσο ένα ακόμη ζευγάρι που αρχίζει να εκδηλώνεται είναι η Τζούλια Καραγιάννη και ο Ανδρέας Ανδρεανός.

Όταν οι άντρες επισκέφτηκαν το σπίτι των γυναικών, ο Ανδρέας πήγε στον καναπέ όπου καθόταν η Τζούλια, ξάπλωσε πάνω της, την πήρε αγκαλιά και άρχισε να τη φιλά στον λαιμό.

«Θα γίνουμε πρώτο θέμα τώρα» είπε εκείνη γελώντας κι ο Ανδρέας συνέχισε την “πλάκα”: «Θέλεις λίγο να το τραβήξουμε; Μη μου μιλάς δυνατά, αυτήν τη στιγμή μας κοιτάνε. Μη δώσεις σημασία σε κανέναν και μην λες τίποτα» της είπε και η μελαχρινή παίκτρια συμφώνησε. Έμειναν έτσι αγκαλιασμένοι αρκετή ώρα και δέχτηκαν τα πειράγματα των υπολοίπων παικτών.

Αργότερα, ο 36χρονος Πατρινός κάλεσε την Τζούλια στο κόκκινο δωμάτιο και της ζήτησε να βγουν ένα ραντεβού οι δύο τους εκτός σπιτιού: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε εδώ μέσα ή έξω (στο σπίτι) με τόσα άτομα. Μπορούμε να βγούμε κάπου έξω να συζητήσουμε για φαγητό, να είμαστε πιο άνετοι, οι δυο μας. Θέλεις;» τη ρώτησε. Εκείνη έγνεψε καταφατικά…

Οι αγκαλιές στο 3.00′ και η πρόταση για το κρυφό ραντεβού μετά το 19.06′:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα