Ρένος Χαραλαμπίδης: "Η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία μου είχε 70% τηλεθέαση και ξεχάστηκε"

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης GLOMEX

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τόνισε τη διαφορά ανάμεσα στις "τεράστιες" και τις "διαχρονικές" επιτυχίες, μνημονεύοντας ένα δικό του τηλεοπτικό παράδειγμα. Η ενδιαφέρουσα παραδοχή για το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα".

Καλεσμένος στο "Στούντιο 4" ήταν το απόγευμα της Τετάρτης ο Ρένος Χαραλαμπίδης, με τα "Φτηνά τσιγάρα" να βρίσκονται στο επίκεντρο της συνέντευξής του, αλλά και να αποτελούν αφορμή για έναν σημαντικό διαχωρισμό.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, θέλησε να τονίσει τη διαφορά ανάμεσα στις μεγάλες και τις διαχρονικές επιτυχίες, αναφέροντας ένα δικό του παράδειγμα, από τις δικές του επιτυχίες στην τηλεόραση.

ADVERTISING

"Ας μην βλέπουμε τις τεράστιες επιτυχίες αλλά τις διαχρονικές επιτυχίες! Ας πούμε έκανα το σίριαλ «Με τα παντελόνια κάτω» το 2013, είχε αδιανόητη τηλεθέαση και ξεχάστηκε. Είχε 70% τηλεθέαση. Η μεγαλύτερη δηλαδή τηλεοπτική μου επιτυχία είναι μια επιτυχία που όλοι ξεχάσαμε. Το γιατί μένει κάτι διαχρονικό αποτελεί αίνιγμα" σημείωσε.

"Είχα ενοχή για το 'Κάτι τρέχει με τους δίπλα' - Θεωρούνταν δεύτερης ποιότητας"

Εν συνεχεία, μνημονεύοντας τα σκηνοθετικά χαρακτηριστικά της εποχής, τόνισε: "Τότε υπήρχε το περιβόητο τρικάμερο, ένα είδος τηλεόρασης σε πλατό που θεωρούνταν χαμηλής καλλιτεχνικής ποιότητας. Δηλαδή ήταν ένα σετ με τρεις κάμερες και έπαιζαν οι ηθοποιοί. Κάτι τέτοιο βεβαίως ήταν και το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» το οποίο και θεωρούταν δεύτερης ποιότητας".

Σχετικά με τη συγκεκριμένη σειρά μάλιστα, παραδέχτηκε: "Είχα πάρα πολύ μεγάλη ενοχή με τη συμμετοχή στο «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» την οποία μου την έβγαλε ο δημιουργός του σίριαλ, Βασίλης Νεμέας που ήταν σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Αυτός με ξεμπλόκαρε.

Εκείνη την εποχή γυρίζονταν τρομερές ποιοτικές παραγωγές, οι οποίες ξεχάστηκαν. Πανάκριβα σίριαλ εποχής με ηθοποιούς καταξιωμένους και με σοβαρά προφίλ που έκαναν τηλεθέαση και χάθηκαν στο ποτάμι της λήθης. Σειρές όμως σαν τη δικιά μας, που ήταν χαμηλού προϋπολογισμού, έμειναν. Το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» επαναλήφθηκε πέρσι στην καραντίνα μεσημέρι και έκανε αδιανόητη τηλεθέαση 20 χρόνια μετά. Έχω παίξει και σε δουλειές που δεν ήταν καλές, αλλά εγώ ήμουν καλός και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Celebrities, Θέατρο
SHARE:

24Media Network