Σασμός: Η στιγμή της επίθεσης κατά του Αστέρη “πάγωσε” το Twitter

Σασμός: Η στιγμή της επίθεσης κατά του Αστέρη “πάγωσε” το Twitter
Σασμός Alpha

Η έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων ενώ βρίσκεται εκεί ο Αστέρης προκάλεσε πανικό στους χρήστες του Twitter. Διθυραμβικά τα σχόλια για την ερμηνεία του Ορφέα Αυγουστίδη.

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του “Σασμού” το βράδυ της Τετάρτης (05/10) και όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Μετά από την εντολή που έδωσε ο Παύλος στα ξαδέρφια της Μαρίνας να πάρουν εκδίκηση για τον φόνο του Άγγελου, αγνοώντας τον παπά Μιχάλη, εκείνοι επισκέπτονται το σπίτι των Σταματάκηδων και αποφασισμένοι για όλα πετούν μια χειροβομβίδα. Από την έκρηξη ο Αστέρης τραυματίζεται σοβαρά και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση, όπως και στο Twitter με τους χρήστες να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Σασμός: Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter για τον Ορφέα Αυγουστίδη

Σασμός: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (06/10)

Μετά την έκρηξη στο σπίτι της Καλλιόπης, ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος. Ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Αργυρώ είναι σε μεγάλη ταραχή για την υγεία του. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέρφια της Μαρίνας, σίγουρος ότι εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης, όσο κι αν ο Παύλος επιμένει για το αντίθετο.

Η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει το Σταύρο και το παιδί και να επιστρέψουν στο Ρέθυμνο, μακριά από τις εντάσεις, ενώ η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και το τραυματισμό του γιου της και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε στο χωριό.

Η πιθανότητα να έχει κάνει τον φόνο του Άγγελου κάποιος τρίτος, γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό πως η Καλλιόπη θα αφεθεί ελεύθερη.

Εν τω μεταξύ η Θοδώρα κάνει μια επεισοδιακή γνωριμία, ενώ η γιαγιά Ειρήνη κι ο Μαθιός έρχονται αντιμέτωποι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα