Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έκανε την πρώτη του εμφάνιση και το Twitter παραληρεί – “Τώρα αρχίζει το καλό”

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έκανε την πρώτη του εμφάνιση και το Twitter παραληρεί – “Τώρα αρχίζει το καλό”
Ο Στέλιος Μάινας στον Σασμό YouTube

Την πρώτη του εμφάνιση στον β' κύκλο του "Σασμού" έκανε στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/09) ο Στέλιος Μάινας υποδυόμενος τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος διψάει για εκδίκηση. Έτσι τον υποδέχθηκε το Twitter.

Η στιγμή που περίμεναν οι φανατικοί τηλεθεατές του “Σασμού” έφτασε καθώς στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/09) έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του ο Στέλιος Μάινας, υποδυόμενος έναν από τους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν, τον Παύλο Βρουλάκη, η άφιξη του οποίου πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε στην Κρήτη και επισκέφθηκε τους τάφους του Μάρκου και του Πετρή με τον πρώτο άνθρωπο που τον συναντά να είναι ο καρδιακός του φίλος, παπά Μιχάλης. Ο Παύλος ανακοινώνει στον παπά πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση, ενώ η Άσπα με την Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο.

Ο Παύλος είναι πρώτος ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη. Άνθρωπος κλειστός με φλογερό και δυναμικό χαρακτήρα. Είχε παντρευτεί την Αιμιλία (Γ. Φέστα) κι είχαν ένα αγοράκι, που πνίγηκε μικρό. Αυτό το τραγικό γεγονός, τον χώρισε με την γυναίκα του, Αιμιλία, παρ΄όλο που είχαν μεγάλη αγάπη μεταξύ τους, αφού εκείνη τον κατηγόρησε κάποια στιγμή για το θάνατο του παιδιού τους. Λίγα χρόνια μετά ο Βασίλης Σταματάκης σκοτώνει τον Μάρκο. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για τον Παύλο, που μετά το μοναχοπαίδι του, χάνει και τον ξάδερφο του που τον είχε σα μικρό αδερφό.

Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει και η βεντέτα συνεχίζεται…. μέχρι τη στιγμή που όλοι μαθαίνουν πως ο Παύλος πνίγηκε στη θάλασσα. Περίπου είκοσι χρόνια μετά επιστρέφει σε μια τραγική στιγμή για την οικογένεια Βρουλάκη.

Οι τηλεθεατές της σειράς και φανατικοί χρήστες του Twitter ανυπομονούσαν -όπως φάνηκε- με τη νέα αυτή “εισβολή” στη δραματική σειρά του Alpha και πολλοί έσπευσαν να τον υποδεχθούν με τον τρόπο τους μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Σασμός: Το τραγούδι “Χαμένη Ζωή” του Χρήστου Θηβαίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα